Que ningú es quedi enrere
últims articles
El Museu de les Aigües ofereix nous tallers gratuïts per a tota la família
 
La lluita pel planeta comença a casa
 
Que ningú es quedi enrere
 
Art per a recordar d'on venim
 
“L’aigua de l’aixeta és l’aliment més controlat del món”
 
Gaudí reneix al Museu de les Aigües
 

Aigües de Barcelona és l’empresa publicoprivada que gestiona el cicle integral de l’aigua per als prop de 3 milions de persones que viuen a Barcelona i la seva àrea metropolitana.

Per evitar que les grans dimensions que té es tradueixin en distància respecte a la ciutadania, Aigües de Barcelona duu a terme tota mena d’accions per estar més a prop de les persones dels nostres barris i municipis, i especialment dels col·lectius que són més vulnerables.

En aquesta línia, ja hem organitzat 282 trobades amb els veïns de 35 barris i municipis per explicar amb més detalls tots aquells aspectes relacionats amb l’aigua que potser són menys coneguts, però que podrien ser d’ajuda per a molta gent.

Per donar a conèixer aquestes trobades al gran públic, n’hem gravat quatre, i ara les difondrem en una campanya de televisió i online sota el concepte de “Xerrades socials”.

Cadascuna de les xerrades que integren la campanya està dirigida a un col·lectiu específic: famílies en risc d’exclusió; persones amb discapacitat; persones a l’atur i amb precarietat laboral; i gent gran en risc de vulnerabilitat. A més, cada xerrada compta amb la presència d’una moderadora, d’un personatge conegut relacionat amb el col·lectiu en qüestió, d’un representant d’Aigües de Barcelona, i de diferents experts i membres d’associacions solidàries i veïnals que enfoquen la seva feina al tema tractat.

Aquestes “Xerrades socials” han servit per donar veu a col·lectius que habitualment no la tenen, i també com a punt de trobada perquè diversos actors socials puguin intercanviar punts de vista i sumar esforços. Els millors moments de les trobades es recullen en els diferents vídeos que formen la campanya, i que ja es poden veure a TV3 i a la pàgina web d’Aigües de Barcelona.

 

AMIC - Qui som? - Avís legal
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media