SOREA canvia la seva flota per fer-la més respectuosa amb el medi ambient
últims articles
Aqualogia, el programa educatiu de Sorea per conèixer de forma lúdica el cicle natural i urbà de l’aigua
 
Més de 3.000 llars catalanes es beneficien dels fons socials de Sorea
 

És la primera empresa que incorpora un camió ‘eco’ de neteja de clavegueram a Catalunya

El mercat de la mobilitat baixa d’emissions està en expansió. A dia d’avui moltes  empreses estan conscienciades a tenir cura del medi ambient, i SOREA és una d’elles. Enguany, l’empresa gestora de tot el cicle integral de l’aigua, ha estrenat un camió de neteja de clavegueram amb el distintiu ambiental ECO per la Dirección General de Tráfico (DGT). És el primer a Catalunya amb aquestes característiques.

La companyia ha iniciat el procés per renovar tota la seva flota dels camions de neteja de clavegueram amb un sistema dual-fuel, que combina simultàniament el dièsel i el gas, i redueix significativament les emissions. Segons SOREA, a finals d’any s’hauran renovat 8 camions de neteja de clavegueram.

El segell ECO és fonamental per a les flotes de camions de neteja, que han estar al servei de les polítiques municipals de trànsit en episodis de contaminació. Aquest segell forma part del sistema de distintius ambientals que va implantar la DGT l’any 2016 per indicar l’impacte mediambiental dels vehicles. Concretament, el segell ECO consisteix en una etiqueta verda o blava que s’atorga als vehicles de fàbrica híbrids no endollables (HEV) i als vehicles propulsats per gas natural (GNC i GNL) o gas natural liquat de petroli (GLP).

 L’empresa és especialista en la gestió de tot el cicle de l’aigua i des de fa anys promou l’ús eficient dels recursos naturals i energètics per pal·liar els efectes del canvi climàtic. L’any 2016, l’empresa va començar el projecte de substitució de tota la seva flota actual de vehicles per una de més respectuosa amb el medi ambient. S’estima que a finals d’aquest any ja hi haurà 114 vehicles elèctrics i que el 2021 SOREA haurà canviat el 100% de la seva flota per vehicles que redueixin les emissions de CO2.

 

AMIC - Qui som? - Avís legal
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media