Foto: Catosfera
Aquest és el quart any consecutiu que Girona acull la Catosfera, el centre neuràlgic del debat sobre Internet en el marc d'una capital amb un sector tecnològic emergent molt potent.

 

 

El debat ‘Les xarxes socials com altaveu del discurs femení’ aterra a la jornada Catosfera
Els drets civils, la gastronomia, els joves o la música seran altres temes de debat en aquesta edició que se celebrarà els dies 18, 19 i 20 d'octubre a Girona

El cicle de debats en profunditat sobre les novetats tecnològiques i del món d’internet i la comunicació, la Catosfera, torna a Girona els propers 18, 19 i 20 d’octubre a l’Auditori Josep Irla de Girona. Aquesta és la desena edició i arriba amb un programa molt variat on hi destaca una taula dedicada a l'ús de les xarxes socials com a altaveu del discurs femení.


Aquesta tindrà lloc el dissabte 20 d'octubre a les 11 del matí i comptarà amb la intervenció de Cristina Fallaràs, escriptora i comunicadora a La Marea i Público i impulsora del hastag #cuentalo per promoure que les dones expliquin i comparteixin les històries d’abusos i agressions sexuals.


També intervendrà l’Alba Fernández Pous, que és educadora social, Júlia Barceló, actriu i directora, i Meius Ferrés, cap de comunicació de la Universitat de Girona. La taula estarà moderada pel periodista Jofre Font.
Aquest és el quart any consecutiu que Girona acull la Catosfera, el centre neuràlgic del debat sobre Internet en el marc d'una capital amb un sector tecnològic emergent molt potent.


De fet, des de l'organització de la Catosfera “es valora molt positivament l'acollida de la ciutat d'aquestes jornades que ja són una cita imprescindible al calendari en el món de la comunicació i Internet del país”. Participen en l’organització de la Catosfera l’Ajuntament de Girona i la Generalitat de Catalunya.

 

Notícies relacionades
El documental 'Petitet' sacseja les xarxes socials i recupera la memòria de la comunitat gitana de Barcelona
El llargmetratge, que està nominat als Premis Gaudí, també fa visible una malaltia rara, la miastènia gravis, de la mà del músic Joan Ximénez
La Marató de Donants arriba a l'equador i s'acosta a les 4.000 donacions
L'objectiu de la iniciativa, que acaba aquest divendres 18 de gener, és remuntar les reserves de sang després de les festes nadalenques
Catalunya, referent mundial de trasplantaments d'òrgans per cinquè any consecutiu
El 2018 s'han dut a terme un total de 1.149 intervencions, un 3,9% més que el 2017.
L'Enquesta de salut de Catalunya incorpora una pregunta sobre la identitat de gènere
Al llarg del primer semestre s'entrevistaran fins a 2.500 persones arreu del territori
 
Veure més notícies
 
Cultura popular
S'obre el termini per als Premis Capital de la Sardana 2019
Els guanyadors de les 8 categories es donaran a conèixer al mes de març a Perpinyà
Èxit de participació en la primera edició de la Nit del Pessebre
Una seixantena d'associacions de pessebristes van convidar els assistents a gaudir d'aquesta tradició nadalenca d'una manera diferent
 


AMIC - Qui som? - Avís legal
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93 452 73 71