Foto: Catosfera
Aquest és el quart any consecutiu que Girona acull la Catosfera, el centre neuràlgic del debat sobre Internet en el marc d'una capital amb un sector tecnològic emergent molt potent.

 

 

El debat ‘Les xarxes socials com altaveu del discurs femení’ aterra a la jornada Catosfera
Els drets civils, la gastronomia, els joves o la música seran altres temes de debat en aquesta edició que se celebrarà els dies 18, 19 i 20 d'octubre a Girona

El cicle de debats en profunditat sobre les novetats tecnològiques i del món d’internet i la comunicació, la Catosfera, torna a Girona els propers 18, 19 i 20 d’octubre a l’Auditori Josep Irla de Girona. Aquesta és la desena edició i arriba amb un programa molt variat on hi destaca una taula dedicada a l'ús de les xarxes socials com a altaveu del discurs femení.


Aquesta tindrà lloc el dissabte 20 d'octubre a les 11 del matí i comptarà amb la intervenció de Cristina Fallaràs, escriptora i comunicadora a La Marea i Público i impulsora del hastag #cuentalo per promoure que les dones expliquin i comparteixin les històries d’abusos i agressions sexuals.


També intervendrà l’Alba Fernández Pous, que és educadora social, Júlia Barceló, actriu i directora, i Meius Ferrés, cap de comunicació de la Universitat de Girona. La taula estarà moderada pel periodista Jofre Font.
Aquest és el quart any consecutiu que Girona acull la Catosfera, el centre neuràlgic del debat sobre Internet en el marc d'una capital amb un sector tecnològic emergent molt potent.


De fet, des de l'organització de la Catosfera “es valora molt positivament l'acollida de la ciutat d'aquestes jornades que ja són una cita imprescindible al calendari en el món de la comunicació i Internet del país”. Participen en l’organització de la Catosfera l’Ajuntament de Girona i la Generalitat de Catalunya.

 

Notícies relacionades
Més de 3.000 infants i joves d’Escoltes Catalans marxen de campaments al llarg de l'estiu
S’han organitzat un centenar de campaments d’estiu arreu de Catalunya i també a Europa i Àfrica
El nou centre d'atenció immediata als joves migrants sols obrirà les portes aquesta setmana a Collserola
El centre, que serà de primera acollida, està ubicat entre Sant Cugat i la ciutat de Barcelona, on arriben el 90% dels adolescents estrangers
Els professionals de l'atenció a la gent gran acusen l'Administració de "menystenir i oblidar" el sector
Sindicats i patronals s'han unit aquest dijous per denunciar la precarietat que viuen els professionals i les persones grans a les residències
Dissenyen un sistema d'estimulació sensorial nocturna que millora els símptomes de la fibromiàlgia
Aplicar una vibració sensorial suau durant la nit disminueix la fatiga i el dolor i millora la qualitat del son
 
Veure més notícies
 
Cultura popular
16 de novembre, data del VI Festivitas Bestiarum
'50 singulars de la festa': La imatgeria catalana per gaudir en família
Surt publicat el tercer volum de la col·lecció adreçada als lectors més joves
 


AMIC - Qui som? - Avís legal
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93 452 73 71