Les propostes de l’Ens


 


 

El programa radiofònic Fes ta Festa estrena pàgina web

A punt de complir els trenta anys de vida, el programa radiofònic Fes ta Festa ha renovat el portal des d’on Jesús Ventura i Amadeu Carbó difonen setmanalment les novetats més destacades de la cultura popular catalana. La nova pàgina ofereix millores estètiques, però també en l’experiència d’usuari, permetent una navegació més fàcil i intuïtiva.


Seguint la filosofia de l’anterior web, els internautes podran consultar-hi fàcilment el contingut de la dotzena de seccions que enriqueixen el programa: Dites i refranys, Crònica Castellera, Món Capmany, Fons Amades, Contes i mentides, Els secrets de l’Etnològic, Els remeis de l’Ermità, Va de joc, El minut de l’Aguilà, Històries de gegants, Expedient C I La columna. Cadascun dels talls emesos en aquestes seccions pot ser reproduït separadament. A més, els oients del Fes ta Festa també podran consultar un ampli repertori de música i cants tradicional: clàssics de cobla, cançons picants, cants de taverna i altres gèneres de música tradicional.


Fes ta Festa va començar a emetre’s el setembre de 1989 a Ràdio 4. Des de llavors ha enregistrat més de 2.200 programes, començant a emetre a través d’Internet des del Sant Jordi de 2010.  Des de llavors el programa ha obtingut múltiples reconeixements, com ara la Menció d’Honor dels Premis de Ràdio Associació de Catalunya (2015) o el Premi Antoni Carné de l’Associacionisme Cultural Català al Mitjà de Comunicació (2017).

 

Presenten el calendari del Campionat de Catalunya de sardana esportiva 2019
La competició se celebrarà entre els mesos de maig i novembre
L'Assemblea General escull Rosa Maria Provencio com a nova presidenta de l'Ens
Durant la trobada, les federacions també han aprovat la incorporació de l'Agrupació de les Comissions i Penyes Taurines de les Terres de l'Ebre
"Dissortadament, les persones que obeeixen a l'odi i l'hostilitat són les que porten la veu cantant"
El Tradicionàrius acull els nous treballs de Heura Gaya i Corrandes són corrandes
La grallera de les Garrigues presenta el seu projecte ‘GAYA’ i la formació folk estrena el disc ‘Si voleu ballar corrandes’
El bestiari, una eina per la integració
Un projecte promou la cultura popular en instituts a través d'eines pedagògiques
'Tornar al Bosc', retrat d'una societat 100% ecologista
El llibre, publicat per Edicions Sidillà, recupera els oficis perduts que es desenvolupaven al bosc.

Qui som? - Avís legal
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media