Desviament del riu Llobregat per unir Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei i Sant Vicenç dels Horts
La construcció d'un pas a nivell permetrà la connexió en bicicleta i a peu entre els tres municipis del Baix Llobregat
Treballs sobre la llera del riu

El cabal del riu Llobregat s'ha desviat a través d'un canal lateral a l'alçada de la confluència dels municipis de Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei i Sant Vicenç dels Horts per tal de poder-hi construir un pas a nivell que permetrà per primer cop la connexió en bicicleta i a peu de tres municipis. Els treballs de desviació del riu es van iniciar el passat dilluns, 22 de gener, per tal que es pugui treballar en sec dins la llera natural.


Aquest projecte, que duu a terme el Servei d'Infraestructures de l'AMB, va començar el passat 2 de gener i les obres s'allargaran, previsiblement, fins ben entrada la primavera. La data d'acabament del gual s'estima per a finals d'abril, però pot variar en funció del règim pluviomètric.


Xarxa de camins

La construcció d'un pas a nivell que connectarà els municipis de Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat i Sant Vicenç dels Horts és un projecte de grans dimensions, que servirà perquè els ciutadans d'aquests municipis puguin creuar el riu per primera vegada a peu o en bicicleta, en una xarxa de camins que suma ja més de 30 km.

Al llarg d'aquesta setmana es farà l'assecament de la zona de treball i s'iniciarà la construcció del pas a nivell dins del riu Llobregat.

 

últims articles
Arrenca la 3a edició del programa "Tenim drets, teixim llibertats"
 
“Tenim drets, teixim llibertats” acomiada la 2a edició a la platja de la Nova Icària de Barcelona
Més de 1.200 persones han participat als 80 tallers que tenien com a objectiu generar consciència sobre els drets de les persones refugiades
 
Nova edició del programa “Tenim drets, Teixim llibertats”: compromís per les persones refugiades i els reptes ambientals
L'Àrea d’Internacional i de Cooperació de l’AMB posa en marxa la segona edició del programa “Tenim Drets, Teixim Llibertats” per promoure el coneixement i la defensa dels drets humans des dels municipis metropolitans, i donar veu al compromís amb les persones refugiades.
 
Més de 680 milions de passatgers al transport públic metropolità l’any 2017
- El transport públic metropolità segueix guanyant passatge amb un increment de 18,52 milions de nous viatgers durant l’any 2017, xifra rècord que creix des del 2013. Aquest increment de viatges suposa que s’ha deixat d’emetre 9.911 tones de CO2, 1’2 tones de PM i 30’99 tones de NOx a l’aire metropolità durant l’any 2017
 
Zona de baixes emissions per lluitar contra la contaminació
La zona de baixes emissions de l'àmbit de Rondes de Barcelona va entrar en funcionament l'1 de desembre. Suposa restriccions per als vehicles més contaminants en cas d’episodi de contaminació atmosfèrica.
 
Qui som? - Avís legal
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media