Mercadé: "És una novetat mundial. Garbellar la sorra amb ozó ens dona una absoluta garantia que la platja està perfecta"
Manual de supervivència per a comercials inquiets
Els consells de Montse Soler per "salvar tot el que es pugui"
Ens els darrers dies he tingut ocasió de parlar amb diferents directors comercials, caps de vendes i comercials.  Me n’adono que en certa mesura estem acceptant la situació que vivim. El que no tinc gens clar, és que l...
'Back to basics': les noves temporades del comerç
Santa Eulàlia, Mango i Tous sostenen que cal replantejar-se en quin moment llançar les col·leccions perquè la gent vol les coses "per ja i per ara"
De la incertesa i el no saber què fer al reinici, el reset i la reinvenció. La nova normalitat ha tornat a obrir una llum enmig de la foscor del confinament per a molts, però, sobretot, per al comerç i la restauració...
Sans: "Sense empreses no és possible un món millor"
El president d'Aijec reclama als governs dignificar la figura de l'empresari líder en temps de covid-19
Ruben Sans (1981) és el fundador d'Elstir, president de l'Associació de Joves Empresaris de Catalunya (Aijec) i de la comissió d'Emprenedoria de Foment del Treball. La seva aventura empresarial va començar als ...

 


 

Una màquina per desinfectar les platges de covid-19
Diversos ajuntaments de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears s'interessen per la maquinària

L'empresa Beach Trotters de Torredembarra (Tarragonès) ha dissenyat una màquina per desinfectar les platges de bacteris, fongs i virus arran de la pandèmia de la covid-19. La tècnica consisteix en aplicar una barreja d'ozó i aigua en el procés habitual de garbellat i neteja de la sorra.

L'empresa n'ha creat dos models, el d'una garbelladora anomenada 'Dromedar' que porta integrada l'equip d'ozó i 'l'Ozó Beach Kit', que s'adapta tant a les seves pròpies màquines per netejar platges com a altres models existents al mercat. Segons ha explicat el director de l'empresa, Serafí Mercadé, diversos ajuntaments de Catalunya, el País Valencià i les Illes Balears s'han interessat per la maquinària, que es fabricarà sota demanda.

L'empresa ha presentat el producte aquest divendres a la platja de Torredembarra. "És una novetat mundial. La màquina ha sigut conseqüència dels problemes de la covid-19. Garbellar la sorra amb ozó ens dona una absoluta garantia que la platja està perfecta", ha subratllat Mercadé. La firma catalana assegura que la tècnica que utilitzen és respectuosa amb el medi ambient i no deixa residus que puguin afectar la salut dels banyistes, ni la fauna i la flora costanera.

 
Veure més notícies
 


AMIC - Qui som? - Avís legal
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93 452 73 71