El Sistema de Salut de Catalunya apel·la a la solidaritat veïnal
Salut promou el confinament i la col·laboració veïnal a través de la campanya #JoActuo

La Conselleria de Salut ha creat la campanya #JoActuo amb l’objectiu de col·laborar amb el moviment ciutadà que ha sorgit de manera espontània entre la població per fer front a l’expansió del coronavirus.

La campanya pretén fomentar i agrair, alhora, tots els esforços que està fent la població per superar amb èxit aquesta pandèmia quedant-se a casa o amb accions solidàries.

La iniciativa, impulsada pel Sistema de Salut i Col·legi del Màrqueting i la Comunicació de Catalunya, engloba tres grans eixos d’actuació:

•    Solidaritat, on es fa una crida a agrair la feina dels professionals sanitaris.
•    Crida a l’acció on es pretén difondre missatges que engresquin als ciutadans a oferir col·laboració o ajuda a qui ho necessiti.
•    Col·laboració ciutadana: Els ciutadans es podran informar de quines accions són les que poden dur a terme per ajudar als seus conciutadans durant els dies de confinament.

D’aquesta manera, tots els ciutadans podran aportar el seu gra de sorra en aquesta lluita i expressar de la millor manera el suport als nostres professionals de la salut, que treballen sense descans per fer front a aquesta situació d’emergències en la qual ens trobem immersos.

Totes les accions que es duen a terme a través de la campanya #Joactuo es difonen a través de les xarxes socials i els canals de missatgeria instantània. Tots els professionals no sanitaris que desitgin col·laborar voluntàriament en els diferents projectes que sorgeixen fruit de la pandèmia per Covid-19 poden informar a través d’aquest formulari.

També a la pàgina oficial de Salut de la Generalitat trobem un altre formulari per aquelles persones que vulguin donar productes i serveis sanitaris.

 

 
Veure més notícies
 
L’objectiu de la campanya és col·laborar amb el moviment ciutadà que ha sorgit de manera espontània entre la població per fer front a l’expansió del coronavirus.


Com actuo a casa si estic contagiat?
Continuem recopilant les recomanacions que ens fan des de la Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública de la Generalitat Valenciana. En aquest cas us parlem de les pautes a seguir si estàs en aïllament domiciliari per un cas...
Catalunya necessita urgentment personal per a atendre els majors en les residències pel coronavirus
Les residències necessiten reforçar els seus equips per a atendre els majors que estan ingressats
El Departament d'Assumptes Socials i Famílies de la Generalitat ha llançat una crida urgent a tots aquells professionals en la cura i atenció de persones de la tercera edat - o bé els que no tinguin titulació pe...
Salut activa un mapa interactiu sobre les dades del coronavirus a Catalunya
El Departament de Salut de la Generalitat ha posat a disposició de la ciutadania un mapa interactiu per a comprovar quants casos de Covid-19 hi ha en cada àrea bàsica de salut.Després d’una gran tasca de compilaci&oa...
La Generalitat desplega un Marketplace empresarial COVID-19
La Generalitat ha decidit desplegar un servei d’oferta i demanda empresarial per fer front a l’emergència sanitària provocada pel COVID-19. A través d’un formulari, els empresaris podran oferir o demanar solucio...AMIC - Qui som? - Avís legal
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93 452 73 71