CaixaBank implantarà DayOne a Espanya i Portugal l’any 2019 per ser el banc de referència de l'economia de la innovació
últims articles
CriteriaCaixa obté un benefici de 1.577 milions d'euros en l'exercici 2018, un 8% més que l'any anterior
 
El Grup CaixaBank assoleix el lideratge financer a la península Ibèrica
 
Inauguració DayOne Innovation Summit 2018

- En el primer any de funcionament, DayOne disposa de centres físics a Barcelona, Madrid i València, té una cartera de clients a Bilbao i acaba de començar la seva activitat a Màlaga.

- La divisió de CaixaBank especialitzada per a empreses tecnològiques innovadores i els seus inversors presenta un nou programa a Espanya i Portugal per reunir a cada territori els principals 'players' d'aquests sectors en jornades anomenades ‘Day One Innovation Summits’.

Després d'un any en funcionament, CaixaBank implantarà DayOne, la seva divisió especialitzada per a empreses tecnològiques innovadores i els seus inversors, a Espanya i Portugal durant l’any 2019. L'entitat, presidida per Jordi Gual i el conseller delegat de la qual és Gonzalo Gortázar, aspira a convertir-se en el banc de referència dels emprenedors, start-ups i scale-ups, i acompanyar-los durant l'etapa de creixement i consolidació.

DayOne té espais físics a Barcelona, Madrid i València, i té una cartera de clients a Bilbao. A més, acaba d'iniciar la seva activitat a Màlaga, amb una cartera inicial de 100 clients. Durant l'any vinent, DayOne pretén ampliar la seva presència i acompanyar emprenedors de totes les comunitats espanyoles i de Portugal.

Tal com explica Juan Alcaraz, director general de CaixaBank, “DayOne potència l'estratègia de l'entitat d'oferir un model de banca especialitzada per segments, totalment ajustada a les necessitats de cada perfil de client. A través d'aquesta divisió hem desenvolupat un programa integral per ser el partner financer de l'economia de la innovació”.

Des de DayOne s'acompanya tant les empreses que es troben en els primers anys d'activitat com les que gràcies a la tecnologia tenen un desenvolupament ràpid. A més, DayOne disposa d'una línia de serveis adreçada a inversors interessats a destinar fons a empreses innovadores en fases inicials.

Jornades ‘DayOne Innovation Summits’ per reunir l'ecosistema innovador

Per reunir a cada territori els principals players de l'ecosistema emprenedor, tecnològic i inversor, DayOne ha creat un nou programa a Espanya i Portugal, on celebrarà unes jornades anomenades ‘Day One Innovation Summits’.

Aquestes trobades es faran durant el primer trimestre del 2019 a totes les comunitats autònomes d'Espanya i dues a Portugal, i conjuguen tallers, masterclass, ponències i taules rodones, on s'explicaran les noves tendències del sector i les peculiaritats de cada zona, i s'exposaran casos d'èxit.

El primer ‘DayOne Innovation Summit’ s'ha celebrat a Barcelona i ha aplegat 300 persones a l'Auditori de CaixaBank. Alguns dels ponents han estat Erin Platts, Head of Relationship Banking (Europe) de Silicon Valley Bank, i Ivan Bofarull, Chief Innovation Officer d'ESADE. Juan Alcaraz, director general de CaixaBank, ha fet balanç del primer any d'activitat de DayOne, i Jordi Nicolau, director executiu de Global Customer Experience de CaixaBank, ha presentat els Premis EmprenedorXXI.

Entre d'altres, també han explicat els seus casos d'èxit Carlos Sotelo, fundador i CEO de Scutum, empresa que ha desenvolupat i fabricat una nova generació d'escúters elèctrics, i Laura Urquizu, CEO de Social Points, que ofereix una solució per protegir les marques a Internet pel que fa a l'aprofitament il·lícit i a usos no autoritzats per part de tercers. Tots dos emprenedors han guanyat edicions anteriors dels Premis EmprenedorXXI. Enguany, aquests guardons s'integren a DayOne i es lliuraran durant les jornades ‘Day One Innovation Summits’.

Tal com s'ha exposat en la presentació a Barcelona de la dotzena edició d'aquests guardons, els Premis EmprenedorXXI serveixen per identificar i conèixer l'ecosistema emprenedor, per treballar-hi i col·laborar-hi.

AMIC - Qui som? - Avís legal
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media