La convocatòria Més Feina de ”la Caixa” ha facilitat 90 contractacions a Barcelona
últims articles
L'aplicació mòbil de CaixaBank, premiada pel Bank Administration Institute (BAI) per la seva innovació en l'experiència d'usuari
 
El 43% dels alumnes catalans accediran aquest curs a l’educació complementària i transformadora de l’Obra Social “la Caixa”
 
La Fundació Cruyff, la Fundació Bancària ”la Caixa” i la Fundació FC Barcelona inauguren un Cruyff Court a Les Roquetes
 
Isidre Fainé rep el Premi Forbes a la Filantropia 2018
 
CaixaImpulse selecciona 20 projectes de recerca biomèdica per facilitar la seva transferència al mercat
 
La Fundació Bancària ”la Caixa” i MicroBank facilitaran l’accés a estudis de postgrau a l’estranger a estudiants excel·lents
 

El primer any de Més Feina de ”la Caixa” ha donat com a resultat 90 contractacions laborals a Barcelona on s’ha desenvolupat 4 projectes de les següents entitats: Associació Casal dels Infants per a l'Acció Social als Barris; Fundació Intermedia, INSERCOOP i INSERCOOP Hospitalet.

Així mateix, en el marc de la convocatòria de la Fundació Bancària ”la Caixa” s’ha impulsat la formació de 85 persones a Barcelona. A tot Catalunya, s'han aconseguit 131 contractacions i s'ha format un total de 188 persones. En la majoria dels casos es tracta de formació qualificada per mitjà de l’obtenció de carnets professionals oficials que faciliten l’accés a una feina de qualitat.


Aquesta nova convocatòria té com a objectiu seleccionar projectes que afavoreixin la inserció sociolaboral de persones en situació de vulnerabilitat en el mercat de treball. Tot això, a través d’entitats socials, centres especials de treball i empreses d’inserció, que faciliten l’accés a la feina a col·lectius en situació o risc d’exclusió social a través d’itineraris integrats personalitzats.

La convocatòria Més Feina de ”la Caixa” està cofinançada pel Fons Social Europeu amb 30.576.923 € i per la Fundació Bancària ”la Caixa” amb 10.769.309,75 €. Els projectes seleccionats han obtingut un finançament anual d’entre 80.000 i 100.000 € fins a l’any 2023, i inclouen itineraris individualitzats, formació per millorar l’ocupabilitat, prospecció i intermediació laboral, orientació laboral en la recerca activa de feina, i suport i seguiment, tant a la persona com a l’empresa, en el cas d’assolir la inserció.

La Fundació Bancària ”la Caixa” va ser designada Organisme Intermedi del Fons Social Europeu, en el marc del qual han desenvolupat aquesta iniciativa que forma part del programa POISES del Fons Social Europeu per a Espanya 2014-2020. POISES és una resposta comunitària dissenyada per promoure la inclusió social i lluitar contra la pobresa i qualsevol forma de discriminació.

AMIC - Qui som? - Avís legal
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media