Liceu a la fresca, a més de 270 places d’arreu de Catalunya

La iniciativa, que compta amb el suport d’Endesa, vol posar la cultura a l’abast de les persones

Aquest dissabte 16 de juny es retransmetrà en directe l’òpera Manon Lescaut de Giacomo Puccini a 270 pantalles instal·lades a l’aire lliure a més de 266 municipis d’arreu de Catalunya. Es tracta de la quarta edició del projecte Liceu a la fresca, una iniciativa del Gran Teatre del Liceu per fer accessible la cultura a tots els públics i omplir d’òpera les places d’arreu del país.

Liceu a la fresca compta amb el suport d’Endesa i amb la col·laboració de TV3, TVE i, com a novetat d’enguany, la incorporació de Ràdio Televisió de Portugal. Aquesta és, doncs, la primera vegada que la iniciativa travessa fronteres internacionals.

Aquesta nova producció del Gran Teatre del Liceu, el Teatre di San Carlo de Nàpols i el Palau de les Arts Reina Sofía de València arriba de la mà pel director d’escena i escenògraf italià Davide Livermore. L’obra està ambientada a l’emblemàtica Ellis Island, lloc d’entrada d’immigrants a finals del segle XIX i on actualment s’aixeca l’Estàtua de la Llibertat a Nova York. Aquest serà el punt de partida per a la història de l’ascensió i caiguda de la cortesana Manon i el seu estimat Des Grieux. Pel que fa al repartiment, la soprano Liudmyla Monastyrska debuta el paper de Manon, i el tenir nord-americà Gregory Kunde interpreta Des Grieux, ambdues veus àmpliament aclamades a nivell internacional. La música, per la seva banda, està dirigida pel mestre Emmanuel Villaume.

Consulta aquí el llistat complet d’emplaçaments on gaudir del Liceu a la fresca

 Qui som? - Avís legal
AMIC - Qui som? - Avís legal
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media