Mercadona estrena el seu nou model de botiga eficient a Palma
Nova línia de caixes
· El nou supermercat, completament connectat tecnològicament, presenta un disseny i unes seccions totalment renovades que milloren l’experiència total de compra dels clients, amb un estalvi energètic de fins un 40% respecte a una botiga tradicional.

Mercadona reobre avui un nou supermercat a Palma després d’haver fet una reforma integral per adaptar-lo al nou Model de Botiga Eficient de la companyia, concretament entre el carrer General Riera 20 baixos esquerra i el carrer Pare Bartolomé Pou 41 baixos esquerra. Això ha suposat una inversió d’ 1,9 milions d'euros i la participació de 34 proveïdors que han donat feina a 215 persones durant la fase de reforma. El nou supermercat presenta un nou disseny que millora la distribució, la decoració i la disposició de totes les seccions amb l'objectiu de millorar i optimitzar l'experiència de compra dels seus clients.

La nova botiga eficient de Mercadona a Palma compta amb una superfície de sala de vendes de 1.570 metres quadrats i disposa d'un disseny totalment renovat respecte a l'anterior model de botiga amb nous colors i materials, tant a la façana exterior d'accés al supermercat com a la distribució de les diferents seccions. Aposta per amplis espais diàfans que faciliten l'entrada de llum natural i colors càlids en la delimitació dels diferents ambients.

Així mateix, les novetats s’estenen a totes les seccions i d'elles se’n beneficien tant els clients, com els treballadors, els proveïdors i la societat. Per exemple, disposa d'una nova entrada amb doble vidre que evita corrents d'aire, lineals específics de llet fresca i sucs refrigerats o una màquina de suc de taronja acabat d'esprémer, entre moltes d'altres novetats. A més, el nou Model de Botiga Eficient de Mercadona també busca oferir un millor servei per facilitar la compra per part dels clients mitjançant l'ampliació dels passadissos de fruita i verdura, i dos models de carros, que resulten molt més ergonòmics i lleugers.

A nivell mediambiental, s'han pres mesures que permeten reduir fins a un 40% el consum energètic respecte al model de botiga convencional, a causa de la millora de l'aïllament tèrmic i acústic.

Amb aquesta nova obertura, els clients de Mercadona es beneficiaran de la seva coneguda política comercial S.P.B. (Sempre Preus Baixos), que la companyia utilitza de manera exclusiva i que consisteix a garantir el menor preu unitari dels productes, amb la millor qualitat, de forma permanent. Gràcies a això, Mercadona pot oferir als seus clients un assortiment eficaç, amb independència de qui fabriqui el producte, amb la màxima qualitat i al mínim preu possible.

Mercadona té previst per a l'exercici 2017 invertir 180 milions d'euros en reformar i renovar amb aquest Nou Model de Botiga Eficient 126 botigues repartides per tot Espanya, així com invertir 5 milions d'euros en R+D+I en noves millores informàtiques.

 

Mercadona a les Illes Balears

A les Illes Balears, Mercadona disposa de 49 supermercats que desenvolupen la seva activitat a Mallorca, Menorca i Eivissa que proporcionen ocupació estable i de qualitat a una plantilla de 2.223 persones i durant 2016 es van crear 108 nous llocs de treball fix a les illes. D'altra banda, cal destacar la inversió conjunta de Mercadona i els seus fabricants interproveïdors d’Illes Balears, que va superar els 12 milions d’euros l’any passat.

Mercadona diu adéu a les bosses de plàstic
El supermercat ha substituït la tradicional bossa de plàstic per la bossa de paper, bossa de plàstic reciclat en un 50-70% i el cistell de ràfia.
Mercadona creix un 6% i crea 5.000 llocs de feina