Català / Castellano / English
AMIC NOTÍCIES SERVEIS ÀREA DIGITAL ÀREA PAPER MITJANS ASSOCIATS ÀREA CONEIXEMENT ÀREA RSC CONTACTE
AMIC<< Tornar
Dilluns, 2 de juliol 2018
Què hi podem llegir al número 5 del Món Sant Cugat?
Cinta Caballé, periodista del TOT Sant Cugat, ha estat l’encarregada de redactar el reportatge central de la nova edició del Món Sant Cugat, que tracta sobre les entitats culturals del municipi
 
FOTO: Artur Ribera

El passat dimecres 27 de juny es va celebrar l’acte de presentació de la nova edició de la revista monogràfica Món Sant Cugat, del TOT Sant Cugat. L’acte va tenir lloc al Teatre-Auditori del municipi i va ser presentat per Josep Maria Vallès, director del TOT Sant Cugat. Unes 400 persones, entre elles l’alcaldessa de la ciutat, Carmela Fortuny, van poder gaudir de l’esdeveniment, que també va comptar amb un petit concert dels germans Claret interpretant peces de Beethoven, Joseph Haydin, Ravel i Kodály.

El número cinc del Món Sant Cugat té per tema central les entitats culturals de Sant Cugat, un reportatge produït i escrit per la periodista del TOT Sant Cugat, Cinta Caballé. A més, també hi podem llegir una entrevista als germans Claret, un reportatge sobre “Sant Cugat Ciutat Europea de l’Esport”, o una peça sobre el 25è aniversari del Teatre-Auditori. Món Sant Cugat, que es publica bianualment, són 125 pàgines de bon periodisme i es pot adquirir al preu de 8€, o bé amb la quota de subscriptor de 15€ anuals.

El president del Grup Totmedia, Ramon Grau, qui també va assistir a l’acte de presentació, va explicar que “El Món Sant Cugat és un projecte del Totmedia que ens fa sentir més útils. Per nosaltres cada edició del Món Sant Cugat és un gran esdeveniment que volem compartir”. Així mateix, va afirmar que tot el grup se sent molt satisfet de la rebuda de la revista i va agrair a col·laboradors i patrocinadors la seva important aportació, que fa possible aquesta revista.

 


  MÉS AMIC
AMIC 
La Fundació puntCAT rep la Creu de Sant Jordi
AMIC 
L’AMIC denuncia l’agressió del fotoperiodista Jordi Borràs i diu prou d’impunitats
AMIC 
Obert el concurs ‘Disseny portada especial festa major 2018’ d’ElMirall.net
AMIC 
Andreu Casero (UJI) guanya la 2a edició del Premi de recerca de l'AMIC per a empreses de periodisme de proximitat, patrocinat pel Banc Sabadell
AMIC 
La revista l’Opinió estrena nova seu
AMIC 
El TOT Cerdanyola a un sol clic
AMIC 
L’AMIC celebra la seva 21a assemblea a Barcelona
AMIC 
+Extra, la publicació en paper de València Extra, veu la llum
AMIC 
Premis Ara Balears, projectes que canvien el món
AMIC 
Lliurats els Premis Vinari dels Vermuts 2018


AMIC - Codi Deontològic - Avís legal - RSS

Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media
AMIC Illes Balears
Amb el suport del:
Amb la col·laboració de:
[Web creada per Duma Interactiva]