Català / Castellano / English
AMIC NOTÍCIES SERVEIS ÀREA DIGITAL ÀREA PAPER MITJANS ASSOCIATS ÀREA CONEIXEMENT ÀREA RSC CONTACTE
AMIC<< Tornar
Divendres, 26 de gener 2018
L’Ara.cat premiat per un projecte en innovació digital
Es tracta d’un prototip més adequat per a l’audiència dels dispositius mòbils, que informa a través d’un resum visual amb la informació essencial
 

Un equip del digital Ara.cat ha guanyat una menció del jurat i el premi per votació popular dins la categoria d’innovació digital al GEN Editors Lab, organitzat per Global Editora Network i Google i celebrat la passada setmana a la redacció d’El Confidencial a Madrid. Ara.cat ha rebut aquest reconeixement gràcies a un prototip que permet aplicar el format stories a les notícies d’última hora del diari.

En aquest sentit, i tal com ha remarcat Nathalie Malinarich, editora de dispositius mòbils de la BBC i membre del jurat del GEN Editors Lab, es tracta d’un prototip “nadiu per a mòbil” que ofereix a l’audiència d’aquest suport un resum visual de la informació més important. A més, l’usuari pot ampliar aquest contingut consultant el minut a minut complet.

D’altra banda, aquesta no és la primera vegada que l’Ara.cat experimenta amb el format stories per oferir continguts resumits de manera visual. Sens dubte, aquesta és una eina que facilita la creació de resums visuals d’una manera més àgil i que sempre es pot complementar amb el minut a minut.

Els guanyadors del premi principal de GEN Editors Lab d’enguany han estat l’equip de ‘Maldito Bulo’, que forma part del comitè d’experts sobre notícies falses que ha creat la Comissió Europea, i La Sexta, gràcies a un prototip que facilita als periodistes la verificació d’informacions.


  MÉS AMIC
AMIC 
El Cargol celebra els 1.000 números amb una edició especial
AMIC 
Nou web per llegir el TOT Sant Cugat
AMIC 
Presentat el Conte de Santes de Capgròs
AMIC 
Més d’una quinzena d’entitats, entre elles l’AMIC, expressen el seu rebuig a l’agressió a Jordi Borràs, i presenten una campanya de micromecenatge
AMIC 
Nova seu conjunta d’Animaset i Catalunya Religió
AMIC 
Primer Welcome Summer Dircom Catalunya a Barcelona
AMIC 
S’obre la 4a edició del Premi Ramon Barnils de periodisme d’investigació
AMIC 
La Fundació puntCAT rep la Creu de Sant Jordi
AMIC 
L’AMIC denuncia l’agressió del fotoperiodista Jordi Borràs i diu prou d’impunitats
AMIC 
Obert el concurs ‘Disseny portada especial festa major 2018’ d’ElMirall.net


AMIC - Codi Deontològic - Avís legal - RSS

Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media
AMIC Illes Balears
Amb el suport del:
Amb la col·laboració de:
[Web creada per Duma Interactiva]