Català / Castellano / English
AMIC NOTÍCIES SERVEIS ÀREA DIGITAL ÀREA PAPER MITJANS ASSOCIATS ÀREA CONEIXEMENT ÀREA RSC CONTACTE
AMIC<< Tornar
Dijous, 5 de octubre 2017
Mitjans del Tarragonès convoquen el 2n Premi de Periodisme Jove Joan Marc Salvat
El premi està obert a periodistes de fins a 27 anys residents al Camp de Tarragona o a les Terres de l’Ebre i s’accepten tant treballs inèdits com articles publicats en algun mitjà de comunicació.
 
Cartell 2n Premi de Periodisme Jove Joan Marc Salvat

Les capçaleres digitals InfoCamp.cat i Reusdigital.cat, associades a l’AMIC, juntament amb LANOVA Ràdio i el suport de l’Ajuntament de La Selva, l’Ajuntament de Reus, la Diputació de Tarragona i la Cambra de Comerç de Reus, han obert el termini per a la recepció de treballs del 2n Premi de Periodisme Jove Joan Marc Salvat. Aquest guardó, celebrat en memòria del periodista Joan Marc Salvat (1988-2015), vol reconèixer la trajectòria de joves periodistes compromesos amb la professió, l’honestedat, el compliment del codi deontològic, la capacitat d’iniciativa i l’emprenedoria en el món de la comunicació.

El premi està obert a periodistes de fins a 27 anys residents al Camp de Tarragona o a les Terres de l’Ebre i s’accepten tant treballs inèdits com articles publicats en algun mitjà de comunicació. Així mateix, es poden presentar treballs de ràdio, televisió, premsa escrita o fotoperiodisme que s’han de fer arribar a l’Ajuntament de la Selva del Camp abans del 3 de novembre. El jurat, que valorarà la qualitat i els continguts dels treballs, farà públic el veredicte durant aquest mes de novembre entregant tres premis de 1.500, 900 i 600 euros respectivament.

InfoCamp.cat i Reusdigital.cat són dos dels més de 160 mitjans digitals associats a l’AMIC que segueixen l’actualitat diària, dins l’àrea d’influència del Tarragonès i el Baix Camp, respectivament. Ambdues capçaleres estan auditades per OJD i, segons les seves últimes dades InfoCamp compta amb més de 5.200 navegadors únics i supera les 11.500 pàgines vistes; mentre que Reusdigital acaricia els 60.000 navegadors únics i té gairebé 209.000 pàgines vistes.


  MÉS AMIC
AMIC 
Primer Welcome Summer Dircom Catalunya a Barcelona
AMIC 
S’obre la 4a edició del Premi Ramon Barnils de periodisme d’investigació
AMIC 
La Fundació puntCAT rep la Creu de Sant Jordi
AMIC 
L’AMIC denuncia l’agressió del fotoperiodista Jordi Borràs i diu prou d’impunitats
AMIC 
Obert el concurs ‘Disseny portada especial festa major 2018’ d’ElMirall.net
AMIC 
Andreu Casero (UJI) guanya la 2a edició del Premi de recerca de l'AMIC per a empreses de periodisme de proximitat, patrocinat pel Banc Sabadell
AMIC 
La revista l’Opinió estrena nova seu
AMIC 
El TOT Cerdanyola a un sol clic
AMIC 
L’AMIC celebra la seva 21a assemblea a Barcelona
AMIC 
+Extra, la publicació en paper de València Extra, veu la llum


AMIC - Codi Deontològic - Avís legal - RSS

Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media
AMIC Illes Balears
Amb el suport del:
Amb la col·laboració de:
[Web creada per Duma Interactiva]