Català / Castellano / English
AMIC NOTÍCIES SERVEIS ÀREA DIGITAL ÀREA PAPER MITJANS ASSOCIATS ÀREA CONEIXEMENT ÀREA RSC CONTACTE
AMIC<< Tornar
Dijous, 5 de octubre 2017
Mitjans del Tarragonès convoquen el 2n Premi de Periodisme Jove Joan Marc Salvat
El premi està obert a periodistes de fins a 27 anys residents al Camp de Tarragona o a les Terres de l’Ebre i s’accepten tant treballs inèdits com articles publicats en algun mitjà de comunicació.
 
Cartell 2n Premi de Periodisme Jove Joan Marc Salvat

Les capçaleres digitals InfoCamp.cat i Reusdigital.cat, associades a l’AMIC, juntament amb LANOVA Ràdio i el suport de l’Ajuntament de La Selva, l’Ajuntament de Reus, la Diputació de Tarragona i la Cambra de Comerç de Reus, han obert el termini per a la recepció de treballs del 2n Premi de Periodisme Jove Joan Marc Salvat. Aquest guardó, celebrat en memòria del periodista Joan Marc Salvat (1988-2015), vol reconèixer la trajectòria de joves periodistes compromesos amb la professió, l’honestedat, el compliment del codi deontològic, la capacitat d’iniciativa i l’emprenedoria en el món de la comunicació.

El premi està obert a periodistes de fins a 27 anys residents al Camp de Tarragona o a les Terres de l’Ebre i s’accepten tant treballs inèdits com articles publicats en algun mitjà de comunicació. Així mateix, es poden presentar treballs de ràdio, televisió, premsa escrita o fotoperiodisme que s’han de fer arribar a l’Ajuntament de la Selva del Camp abans del 3 de novembre. El jurat, que valorarà la qualitat i els continguts dels treballs, farà públic el veredicte durant aquest mes de novembre entregant tres premis de 1.500, 900 i 600 euros respectivament.

InfoCamp.cat i Reusdigital.cat són dos dels més de 160 mitjans digitals associats a l’AMIC que segueixen l’actualitat diària, dins l’àrea d’influència del Tarragonès i el Baix Camp, respectivament. Ambdues capçaleres estan auditades per OJD i, segons les seves últimes dades InfoCamp compta amb més de 5.200 navegadors únics i supera les 11.500 pàgines vistes; mentre que Reusdigital acaricia els 60.000 navegadors únics i té gairebé 209.000 pàgines vistes.


  MÉS AMIC
AMIC 
Nova edició de la Catosfera
AMIC 
La Guia de Reus celebra quinze anys plens d’oci i cultura
AMIC 
Premis Vinari 2017 de Vadevi.cat, els millors vins de Catalunya
AMIC 
SiesTV compleix 10 anys al servei de la cultura catalana
AMIC 
Comunicat de rebuig a la violenta actuació de les forces de seguretat de l'Estat
AMIC 
Encarna Samitier, nova directora del 20 minutos
AMIC 
CRÍTIC respon a les propostes dels seus lectors i presenta novetats
AMIC 
SE7 es converteix en “Ara Terres de Lleida”
AMIC 
Més de 300 professionals del món de la comunicació es manifesten per la llibertat de premsa
AMIC 
L’Associació de Premsa Forana de Mallorca publica un editorial conjunt pels drets fonamentals dels ciutadans i per la llibertat d’expressió


AMIC - Codi Deontològic - Avís legal - RSS

Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media
AMIC Illes Balears
Amb el suport del:
Amb la col·laboració de:
[Web creada per Duma Interactiva]