Català / Castellano / English
AMIC NOTÍCIES SERVEIS ÀREA DIGITAL ÀREA PAPER MITJANS ASSOCIATS ÀREA CONEIXEMENT ÀREA RSC CONTACTE
AMIC<< Tornar
Dimecres, 27 de setembre 2017
CRÍTIC respon a les propostes dels seus lectors i presenta novetats
Uns canvis que responen a les necessitats informatives actuals i que s’apliquen en un moment de debat dins el món del periodisme a Catalunya.
 

Fruit d’una enquesta realitzada pel CRÍTIC abans de l’estiu i en la que hi van participar més de 700 lectors i subscriptors del mitjà, i juntament amb algunes idees dels periodistes de la redacció de la publicació digital, el CRÍTIC es troba treballant incansablement per incorporar novetats de cara a la tardor. Uns canvis que responen a les necessitats informatives actuals i que s’apliquen en un moment de debat  dins el món del periodisme a Catalunya.

CRÍTIC ha desvelat que la revista especial que edita cada any sobre un tema en profunditat tractarà enguany dels drets de les dones i el feminisme i inclourà reportatges, entrevistes i expressions sobre la situació actual. A aquesta novetat, cal sumar-li el reforç de recursos que es destinarà a la secció d’Investigació i la creació d’una nova secció dedicada als Reportatges, responent a la demanda dels lectors de CRÍTIC. Una altra secció que patirà canvis és Opinió, on es reduirà el nombre de col·laboradors perquè els seus escrits siguin menys esporàdics. A més, s’apostarà per una paritat de gènere al 50/50 i per un pensament plural, donant veu a autors de diferents disciplines. Aquesta equitat de gènere també es vol traslladar a la secció Entrevistes, per tal que el nombre d’homes i de dones entrevistades sigui el mateix.

Una altra de les novetats és que CRÍTIC marcarà clarament tots els continguts patrocinats, ja es trobin a la portada o en altres seccions. A més, al final dels articles, apareixeran continguts relacionats per tal de contextualitzar o ampliar perspectives dels lectors. D’altra banda, els subscriptors de la publicació digital tindran accés a tots els continguts de l’endemà (excepte Actualitat i Opinió, que estaran disponibles només pels subscriptors durant 48 hores) el dia abans a partir de les 19 hores. Finalment, tot i que els temes culturals són l’assignatura pendent de CRÍTIC, s’han proposat crear una nova secció de Cultura que respon als interessos dels seus lectors i subscriptors.

 

 


  MÉS AMIC
AMIC 
Nova edició de la Catosfera
AMIC 
La Guia de Reus celebra quinze anys plens d’oci i cultura
AMIC 
Premis Vinari 2017 de Vadevi.cat, els millors vins de Catalunya
AMIC 
Mitjans del Tarragonès convoquen el 2n Premi de Periodisme Jove Joan Marc Salvat
AMIC 
SiesTV compleix 10 anys al servei de la cultura catalana
AMIC 
Comunicat de rebuig a la violenta actuació de les forces de seguretat de l'Estat
AMIC 
Encarna Samitier, nova directora del 20 minutos
AMIC 
SE7 es converteix en “Ara Terres de Lleida”
AMIC 
Més de 300 professionals del món de la comunicació es manifesten per la llibertat de premsa
AMIC 
L’Associació de Premsa Forana de Mallorca publica un editorial conjunt pels drets fonamentals dels ciutadans i per la llibertat d’expressió


AMIC - Codi Deontològic - Avís legal - RSS

Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media
AMIC Illes Balears
Amb el suport del:
Amb la col·laboració de:
[Web creada per Duma Interactiva]