Català / Castellano / English
AMIC NOTÍCIES SERVEIS ÀREA DIGITAL ÀREA PAPER MITJANS ASSOCIATS ÀREA CONEIXEMENT ÀREA RSC CONTACTE
AMIC<< Tornar
Dimecres, 6 de setembre 2017
SEGRE celebra el seu trenta-cinquè aniversari
Amb motiu d'aquesta fita, el mitjà ha preparat una edició especial que sortirà el mes d'octubre on es farà una radiografia de la història del mitjà, acompanyada d'una mirada al futur del periodisme.
 
La història del diari SEGRE va començar el 3 de setembre de 1982, amb una portada que mostrava en exclusiva el projecte de la plaça Sant Joan. A partir de llavors, la intensitat política i social del moment van acompanyar les pròximes edicions d'aquesta nova publicació de les comarques de Lleida, al mateix temps que creixia la complicitat dels lectors i dels anunciants.

Amb la creació de la secció Bot de Pernes, l'any 1987, no només es van donar a conèixer autors del territori lleidatà sinó que també va suposar l'entrada de la llengua catalana al rotatiu. Tot i això, no va ser fins a l'any 1997 que SEGRE va començar a editar una versió íntegrament en català, convertint-se així en el primer diari amb una doble edició en català i castellà. Amb motiu de les Olimpíades de Barcelona, el rotatiu va treure un suplement a tot color que va rellevar el blanc i negre de les edicions dels seus primers deu anys.

SEGRE, en qüestió de 35 anys, ha passat de ser un diari local de vint-i-quatre pàgines en blanc i negre a convertir-se en un grup multimèdia de referència no només a les comarques de Lleida, sinó també a la resta de territori català. A més del rotatiu en paper, el grup SEGRE també inclou la versió digital de la capçalera (segre.com), Lleida TV i, anteriorment, Segre Ràdio.

Per tal de commemorar aquesta fita, la redacció de SEGRE ha preparat una edició especial que veurà la llum el pròxim mes d'octubre, on no només es farà una radiografia de la història del mitjà, sinó que també s'aprofitarà per encarar el futur del periodisme, gràcies a reflexions d'alguns teòrics del món de la comunicació.

  MÉS AMIC
AMIC 
Més de 300 professionals del món de la comunicació es manifesten per la llibertat de premsa
AMIC 
L’Associació de Premsa Forana de Mallorca publica un editorial conjunt pels drets fonamentals dels ciutadans i per la llibertat d’expressió
AMIC 
El Col·legi de Periodistes, l’AMIC, l’ACPC i l’APPEC encapçalen la denúncia al Síndic dels mitjans de comunicació
AMIC 
Per un futur sense amenaces
AMIC 
L’AMIC participarà a la concentració en defensa de la llibertat de premsa
AMIC 
Món Terrassa, el diari més llegit a la ciutat
AMIC 
L’AMIC dona suport al setmanari el Vallenc
AMIC 
La Marina unifica els seus mitjans i es renova
AMIC 
Tribuna Maresme es renova a partir de setembre
AMIC 
El nostre condol i suport a les víctimes, familiars, amics i barcelonins per l'atemptat a Barcelona #TotsSomBarcelona


AMIC - Codi Deontològic - Avís legal - RSS

Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media
AMIC Illes Balears
Amb el suport del:
Amb la col·laboració de:
[Web creada per Duma Interactiva]