Català / Castellano / English
AMIC NOTÍCIES SERVEIS ÀREA DIGITAL ÀREA PAPER MITJANS ASSOCIATS ÀREA CONEIXEMENT ÀREA RSC CONTACTE
Associats<< Tornar
Divendres, 4 de agost 2017
Torna el Premi Núvol de Contes
El guanyador obtindrà un curs de 25 hores presencials de novel·la, conte o escriptura creativa i una llibreta d'exercici del Laboratori de Lletres
 
Com cada mes d’agost, la revista Núvol ha estrenat una nova edició del Premi Núvol de Contes. Al llarg de tot el mes, tal com s’ha fet en les edicions anteriors, s’aniran publicant les històries públicament per tal que tothom les pugui llegir. El concurs és obert a tothom i tots els autors hi poden participar amb un únic conte escrit en català que no sobrepassi els 3.600 caràcters amb espais. No cal que les històries siguin inèdites, però si que no hagin estat premiades anteriorment en altres concursos.

Tot i que el termini per enviar  les creacions literàries va finalitzar el passat 10 de juliol, el comitè de lectura del certamen, format per membres de la redacció de la revista Núvol, es troben fent una selecció de les històries que finalment es publicaran al lloc web. Al llarg de la següent fase els mateixos participants hauran de votar els seus tres contes preferits (exceptuant el seu propi). De la votació popular, les set històries més ben puntuades arribaran a la final del concurs. El jurat, per la seva part, seleccionarà tres contes més, fent un total de 10 històries finalistes.

D’entre els deu finalistes, s’escollirà un guanyador que obtindrà un curs de 25 hores presencials de novel·la, conte o escriptura creativa i una llibreta d’exercici del Laboratori de Lletres; i dos finalistes, que guanyaran un curs de tres hores “Imagina i escriu” també del Laboratori de Lletres.

La guanyadora del Premi Núvol de Contes 2016 va ser Maga Bistriceanu, nascuda a Romania, amb la seva història titulada “La cremallera”.
 

  MÉS Associats
Associats 
La Marina, de Ràdio Marina, ara també en digital
Associats 
La Fura guardonada amb un dels premis CoopCat
Associats 
L’Indicador d’Economia estrena edició digital mantenint el seu model de rigor i proximitat
Associats 
Diari La Veu guanya el reconeixement dels escriptors per la difusió de la literatura
Associats 
Subscriu-te a El Diari de l’Educació i rebràs un lot de llibres
Associats 
La Veu de l’Anoia, premiada al Sopar Empresarial UEA 2017
Associats 
Nova Guia Gastronòmica de Vilanova i la Geltrú, editada per EIX DIARI
Associats 
Nova pàgina web pel TOT Cerdanyola pels 30 anys


AMIC - Codi Deontològic - Avís legal - RSS

Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media
AMIC Illes Balears
Amb el suport del:
Amb la col·laboració de:
[Web creada per Duma Interactiva]