Català / Castellano / English
AMIC NOTÍCIES SERVEIS ÀREA DIGITAL ÀREA PAPER MITJANS ASSOCIATS ÀREA CONEIXEMENT ÀREA RSC CONTACTE
Associats<< Tornar
Divendres, 21 de juliol 2017
L’Indicador d’Economia estrena edició digital mantenint el seu model de rigor i proximitat
La publicació va nàixer en paper l’any 2000 i des de llavors ha exercit de referent informatiu a les comarques de Tarragona en l’àmbit econòmic
 
L’Indicador d’Economia, publicació gratuïta especialitzada en informació econòmica de les comarques de Tarragona i associada a l’AMIC, acaba de llançar la seva versió digital. Des del 6 de juliol, els lectors poden trobar a www.indicador.cat notícies relacionades amb el món de l’empresa i els sectors econòmics d’aquest territori. Amb aquest pas, l’Indicador passa a informar diàriament de les principals novetats en el seu àmbit temàtic i territorial, mantenint la seva aposta pel rigor i la proximitat, i combinant la informació periodística amb les opinions dels experts en diverses matèries. L’aposta pels canals digitals tindrà també recorregut a les principals xarxes socials.
 
El director de la publicació, el periodista Dani Revenga, explica que “assumim el repte de mantenir permanentment informats els lectors de les qüestions econòmiques més rellevants del nostre territori i fer-ho amb el nostre estil: rigor, contrast, anàlisi i proximitat, sempre dins del pluralisme i fidels la nostra línia editorial”. En aquest sentit, Revenga reitera els principis fundacionals de l’Indicador: “Contribuir al desenvolupament econòmic de les comarques de Tarragona aportant el nostre gra de sorra a posar en valor el teixit empresarial, divulgar les seves activitats i fites i, especialment, les seves reivindicacions per crear les millors condicions per tal que les empreses i els sectors siguin més competitius”.
 
L’Indicador d’Economia té en la seva versió de paper una tirada mitjana de 8.000 exemplars controlats per OJD/PGD i arriba mensualment a més de 4.000 subscriptors electrònics. També es difon als associats de les patronals CEPTA i PIMEC.
 

  MÉS Associats
Associats 
La Marina, de Ràdio Marina, ara també en digital
Associats 
Torna el Premi Núvol de Contes
Associats 
La Fura guardonada amb un dels premis CoopCat
Associats 
Diari La Veu guanya el reconeixement dels escriptors per la difusió de la literatura
Associats 
Subscriu-te a El Diari de l’Educació i rebràs un lot de llibres
Associats 
La Veu de l’Anoia, premiada al Sopar Empresarial UEA 2017
Associats 
Nova Guia Gastronòmica de Vilanova i la Geltrú, editada per EIX DIARI
Associats 
Nova pàgina web pel TOT Cerdanyola pels 30 anys


AMIC - Codi Deontològic - Avís legal - RSS

Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media
AMIC Illes Balears
Amb el suport del:
Amb la col·laboració de:
[Web creada per Duma Interactiva]