Català / Castellano / English
AMIC NOTÍCIES SERVEIS ÀREA DIGITAL ÀREA PAPER MITJANS ASSOCIATS ÀREA CONEIXEMENT ÀREA RSC CONTACTE
AMIC<< Tornar
Divendres, 14 de juliol 2017
Una iniciativa de Google dóna suport als mitjans digitals
Dins del projecte Google DNI participen 3 publicacions associades a l'AMIC: el diari SEGRE, Periódico de Ibiza y Formentera, i el Més Tarragona
 
Dins el marc del projecte Google DNI (Iniciativa per a Notícies Digitals), la plataforma de mitjans digitals regionals i locals RADAR rebrà un finançament de 500.000 euros. Es tracta d’un consorci format per 9 editors de mitjans regionals de tot l’Estat que distribueixen 24 publicacions i arriben a una audiència digital de 19 milions de lectors. La plataforma RADAR, coordinada per Henneo, inclou algunes de les publicacions associades a l’AMIC, com el diari SEGRE, Periódico de Ibiza y Formentera, i el Més Tarragona, així com altres mitjans regionals com l’Heraldo de Aragón, La Voz de Galicia o Granada Hoy.

En total s’han presentat 988 candidats de tota Europa per aconseguir la subvenció per innovació en el sector de les notícies. Dins d’aquest gairebé miler de propostes, RADAR s’ha convertit en un dels set projectes aprovats a Espanya i en un dels tres que rebrà el finançament màxim. De fet, es tracta d’un consorci de mitjans que afronten els reptes de la transformació digital i posen l’accent en la importància de la premsa regional de qualitat.

Per la seva banda, el DNI és una aliança entre Google i els editors de notícies europeus per a donar suport a la innovació i les noves tecnologies dins el periodisme de qualitat. Així mateix, també inverteix en el desenvolupament de productes, la investigació i la formació. La seva fundació, DNI Innovation Fund, ha contribuït amb una suma de 150 milions d’euros destinats a 107 projectes d’innovació del sector periodístic en 27 països d’Europa.

  MÉS AMIC
AMIC 
Més de 300 professionals del món de la comunicació es manifesten per la llibertat de premsa
AMIC 
L’Associació de Premsa Forana de Mallorca publica un editorial conjunt pels drets fonamentals dels ciutadans i per la llibertat d’expressió
AMIC 
El Col·legi de Periodistes, l’AMIC, l’ACPC i l’APPEC encapçalen la denúncia al Síndic dels mitjans de comunicació
AMIC 
Per un futur sense amenaces
AMIC 
L’AMIC participarà a la concentració en defensa de la llibertat de premsa
AMIC 
Món Terrassa, el diari més llegit a la ciutat
AMIC 
L’AMIC dona suport al setmanari el Vallenc
AMIC 
La Marina unifica els seus mitjans i es renova
AMIC 
SEGRE celebra el seu trenta-cinquè aniversari
AMIC 
Tribuna Maresme es renova a partir de setembre


AMIC - Codi Deontològic - Avís legal - RSS

Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media
AMIC Illes Balears
Amb el suport del:
Amb la col·laboració de:
[Web creada per Duma Interactiva]