Català / Castellano / English
AMIC NOTÍCIES SERVEIS ÀREA DIGITAL ÀREA PAPER MITJANS ASSOCIATS ÀREA CONEIXEMENT ÀREA RSC CONTACTE
Associats<< Tornar
Dijous, 13 de juliol 2017
Diari La Veu guanya el reconeixement dels escriptors per la difusió de la literatura
Maria Josep Escrivà, Paco Esteve, Joan Garí, Josep Millo, David Navalón i Xavier Puchades van ser els altres guanyadors dels XXVII Premis de la Crítica dels Escriptors Valencians, que reconeixen les millors obres de la literatura catalana publicades el 2016 per autors valencians
 
L'equip de Diari La Veu, amb l'editor Moisès Vizcaino sostenint el guardó, anit divendres, en la 27a edició dels Premis de la Crítica dels Escriptors Valencians de l'AELC.. DANIEL GARCÍA-SALA
El passat mes de juny l’Associació d’Escriptors en Llengua Catalana (AELC) va voler reconèixer la tasca per a la promoció i la difusió de la literatura i la cultura per part del Diari La Veu, fent-li entrega del Premi Difusió. El reconeixement va tenir lloc durant l’acte celebrat el 16 de juny al Centre Octubre de València, on hi va assistir un ampli grup de representants de la capçalera digital, encapçalats per l’editor i coordinador del grup Edicions La Veu del País Valencià, Moisès Vizcaino, qui va agrair el guardó i el va definir com un “estímul” per a seguir superant-se dia a dia per “oferir continguts de major qualitat”.

Maria Josep Escrivà, Paco Esteve, Joan Garí, Josep Millo, David Navalón i Xavier Puchades van ser els altres guanyadors dels XXVII Premis de la Crítica dels Escriptors Valencians, que reconeixen les millors obres de la literatura catalana publicades el 2016 per autors valencians. En aquesta edició es va fer homenatge a l’escriptora Teresa Pascual i es va analitzar la seva trajectòria dins el món literari.

Diari La Veu, mitjà associat a l’AMIC, ha rebut ja diverses distincions per la seva tasca, especialment, relacionada amb la llengua i cultura valencianes. Malgrat ser una publicació jove –nascuda el 2013– Diari La Veu és un clar exemple de la reivindicació del periodisme de qualitat, així com la llengua i cultura de València.

  MÉS Associats
Associats 
La Marina, de Ràdio Marina, ara també en digital
Associats 
Torna el Premi Núvol de Contes
Associats 
La Fura guardonada amb un dels premis CoopCat
Associats 
L’Indicador d’Economia estrena edició digital mantenint el seu model de rigor i proximitat
Associats 
Subscriu-te a El Diari de l’Educació i rebràs un lot de llibres
Associats 
La Veu de l’Anoia, premiada al Sopar Empresarial UEA 2017
Associats 
Nova Guia Gastronòmica de Vilanova i la Geltrú, editada per EIX DIARI
Associats 
Nova pàgina web pel TOT Cerdanyola pels 30 anys


AMIC - Codi Deontològic - Avís legal - RSS

Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media
AMIC Illes Balears
Amb el suport del:
Amb la col·laboració de:
[Web creada per Duma Interactiva]