Català / Castellano / English
AMIC NOTÍCIES SERVEIS ÀREA DIGITAL ÀREA PAPER MITJANS ASSOCIATS ÀREA CONEIXEMENT ÀREA RSC CONTACTE
Associats<< Tornar
Dimarts, 11 de juliol 2017
Subscriu-te a El Diari de l’Educació i rebràs un lot de llibres
Tots els subscriptors reben anualment un lot de quatre llibres, coeditats amb l’Editorial Octaedro, que giren entorn de temes i debats del món educatiu i la innovació, s’envien els dos primers al mes de febrer i els dos següents al setembre
 
Fer-se subscriptor abans del 12 de juliol de El Diari de l’Educació, mitjà associat a l’AMIC, té premi assegurat, ja que la capçalera digital enviarà a casa de tots els abonats els dos llibres que han editat aquest curs perquè els puguin llegir durant les vacances d’estiu. Aquest lot consisteix en Coeducació, aposta per la llibertat, de Marina Subirats; i Escola, famílies i comunitat, de Jordi Collet i Antoni Tort. Aquests dos volums s’afegeixen al pack complet amb els dos altres llibres que es van regalar al mes de febrer: Innovació i equitat, de Xavier Martínez Celorrio; i Benestar, bon tracte i democràcia, de Heike Freire.

Tots els subscriptors d’aquest mitjà reben anualment un lot de quatre llibres, coeditats amb l’Editorial Octaedro, que giren entorn de temes i debats del món educatiu i la innovació dins aquest àmbit –coeducació, participació familiar a l’escola, convivència escolar, etc. – i s’envien els dos primers al mes de febrer i els dos següents al setembre. Els abonats a El Diari de l’Educació també reben cada any una revista en paper amb informació i anàlisi en profunditat sobre temes d’actualitat educativa. La del curs passat, per exemple, tractava sobre el model actual i futur de l’escola inclusiva.

El Diari de l’Educació ofereix dues opcions de subscripció: la semestral, amb un cost de 30 € cada sis mesos; o l’anual, que són 60 € l’any. Aquesta capçalera és un espai de periodisme compromès amb l’educació, i un punt de trobada per a l’anàlisi, la reflexió i l’intercanvi de tota la comunitat educativa dels territoris de parla catalana.

  MÉS Associats
Associats 
La Marina, de Ràdio Marina, ara també en digital
Associats 
Torna el Premi Núvol de Contes
Associats 
La Fura guardonada amb un dels premis CoopCat
Associats 
L’Indicador d’Economia estrena edició digital mantenint el seu model de rigor i proximitat
Associats 
Diari La Veu guanya el reconeixement dels escriptors per la difusió de la literatura
Associats 
La Veu de l’Anoia, premiada al Sopar Empresarial UEA 2017
Associats 
Nova Guia Gastronòmica de Vilanova i la Geltrú, editada per EIX DIARI
Associats 
Nova pàgina web pel TOT Cerdanyola pels 30 anys


AMIC - Codi Deontològic - Avís legal - RSS

Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media
AMIC Illes Balears
Amb el suport del:
Amb la col·laboració de:
[Web creada per Duma Interactiva]