Català / Castellano / English
AMIC NOTÍCIES SERVEIS ÀREA DIGITAL ÀREA PAPER MITJANS ASSOCIATS ÀREA CONEIXEMENT ÀREA RSC CONTACTE
Associats<< Tornar
Dimecres, 28 de juny 2017
Nova pàgina web pel TOT Cerdanyola pels 30 anys
Els lectors podran informar-se de tot el que passa a la ciutat i, a més, podran rebre el més destacat del dia a través del correu electrònic. El mitjà també ha estrenat un canal de whatsapp.
 
Conscient de la importància de la presència digital actual, el TOT Cerdanyola ha fet un pas endavant i ha obert un nou portal d’informació de proximitat actualitzat les 24 hores del dia, una millora que també coincideix amb el 30 aniversari de la publicació gratuïta. A través de la pàgina web www.totcerdanyola.cat, els lectors podran informar-se de tot el que passa a la ciutat i, a més, podran rebre el més destacat del dia a través del correu electrònic. El mitjà també ha estrenat un canal de whatsapp, on els subscrits rebran diàriament la noticia més destacada del dia. Donar-se d’alta a aquest servei és tan senzill com enviar la paraula ALTA al número 683 470 289.

El setmanari gratuït TOT Cerdanyola vol, amb aquestes millores, reforçar-se com a “element cohesionador” entre ciutadans, comerços, empreses, institucions, entitats i col·lectius de la ciutat i dels seus voltants. Aquestes noves mesuren arriben pocs mesos després d’anunciar-se que el TOT Cerdanyola passava a formar part del grup Totmedia, companyia que també edita altres publicacions locals com Tot Sant Cugat, Món Terrassa o iSabadell, així com mitjans temàtics com Pares i Nens, Via Empresa i Vadevi.

El TOT Cerdanyola forma part de l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació i és un mitjà de publicació setmanal i distribuït de manera gratuïta en diversos punts comercials de la ciutat. El seu contingut és variat, oferint notícies de l’actualitat municipal i dels voltats, donant veu a l’opinió dels lectors, així com dedicant algunes de les seves pàgines a informació d’interès general com ara consells sobre la llar, recomanacions literàries o receptes de cuina.
 

  MÉS Associats
Associats 
La Marina, de Ràdio Marina, ara també en digital
Associats 
Torna el Premi Núvol de Contes
Associats 
La Fura guardonada amb un dels premis CoopCat
Associats 
L’Indicador d’Economia estrena edició digital mantenint el seu model de rigor i proximitat
Associats 
Diari La Veu guanya el reconeixement dels escriptors per la difusió de la literatura
Associats 
Subscriu-te a El Diari de l’Educació i rebràs un lot de llibres
Associats 
La Veu de l’Anoia, premiada al Sopar Empresarial UEA 2017
Associats 
Nova Guia Gastronòmica de Vilanova i la Geltrú, editada per EIX DIARI


AMIC - Codi Deontològic - Avís legal - RSS

Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media
AMIC Illes Balears
Amb el suport del:
Amb la col·laboració de:
[Web creada per Duma Interactiva]