Català / Castellano / English
Banc de Continguts
AMIC<< Tornar
Dijous, 24 de febrer 2011
L’ACPG-Illes Balears organitza una Jornada sobre Periodisme de Proximitat 2.0
Serà el proper 4 de març al Centre de Cultura “Sa Nostra” de Palma de Mallorca
Redacció
En els darrers mesos, l’Associació Catalana de Premsa Gratuïta i Mitjans Digitals (ACPG) ha tingut un creixement continuat d’associats a les Illes Balears, motiu pel qual s’ha plantejat organitzar una Jornada per analitzar els nous desafiaments i incerteses que planteja la xarxa al món del periodisme.

És per això, que el proper divendres 4 de març l’Associació organitzarà la Jornada sobre Periodisme de Proximitat 2.0 al Centre de Cultura “Sa Nostra” i que té per objectiu analitzar la irrupció de les 2.0 en el periodisme de proximitat i veure com aquest sector s’està adaptant a la nova realitat comunicativa.

L’esdeveniment comptarà amb la presència de directors de mitjans digitals de Catalunya i les Illes que intercanviaran experiències sobre el funcionament dels seus respectius mitjans. La jornada és gratuïta i està dirigida a editors, periodistes, associats de l’entitat, gabinets de premsa i comunicació, agències de publicitat, institucions i administracions, entre d’altres.

D’altres objectius de la jornada són: avaluar els pros i contres de les 2.0 en el periodisme de proximitat, descriure com s’estructuren les redaccions i les estratègies i rutines de producció d’informació i explicar com es difonen els continguts en aquest nou escenari on les converses són les veritables corretges de transmissió d’informació.

La jornada comptarà amb la presència de: Saül Gordillo, director de l’Agència Catalana de Notícies (ACN); Enric Vila, professor de la Facultat Blanquerna, escriptor i articulista; Jordi Font, director d’Estratègia Digital de Grup Nació Digital; Lluís Rovira, de la Revistacambrils.cat; Marcel·lí Pascual, deViurealspirineus.cat; Bel Llodrà, coordinadora de l’àrea de cibersocietat i cap de projectes de la Fundació IBIT; Antoni Pons Ribas, degà del Col·legi Oficial de Publicitaris i Relacions Públiques de les Illes Balears; i Gabriel Mercè, Saveu.cat, President de l’Associació de Premsa Forana de Mallorca.


L’Associació aprofitarà l’ocasió per fer la presentació oficial de l’entitat, que compta amb més de 30 mitjans associats a les Balears. Més informació de la Jornada i el programa complet a la pàgina web: www.acpg.cat/palma.

  MÉS AMIC
AMIC 
El Cargol celebra els 1.000 números amb una edició especial
AMIC 
Nou web per llegir el TOT Sant Cugat
AMIC 
Presentat el Conte de Santes de Capgròs
AMIC 
Més d’una quinzena d’entitats, entre elles l’AMIC, expressen el seu rebuig a l’agressió a Jordi Borràs, i presenten una campanya de micromecenatge
AMIC 
Nova seu conjunta d’Animaset i Catalunya Religió
AMIC 
Primer Welcome Summer Dircom Catalunya a Barcelona
AMIC 
S’obre la 4a edició del Premi Ramon Barnils de periodisme d’investigació
AMIC 
La Fundació puntCAT rep la Creu de Sant Jordi
AMIC 
L’AMIC denuncia l’agressió del fotoperiodista Jordi Borràs i diu prou d’impunitats
AMIC 
Obert el concurs ‘Disseny portada especial festa major 2018’ d’ElMirall.net

  President de l'AMIC
Ramon Grau i Soldevila Ramon Grau i Soldevila
"L’AMIC, una plataforma d’innovació al servei dels mitjans d’informació del país"
 
  Secretari general
Josep Ritort i Ferrús Josep Ritort i Ferrús
"AMIC: mitjans de proximitat, periodisme de confiança"
 
 L’entrevista de l’AMIC
AMIC - Codi Deontològic - Avís legal - RSS
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media
AMIC Illes Balears
amb el suport de:
[Web creada per Duma Interactiva]