Català / Castellano / English
Banc de Continguts
Destacades Home<< Tornar
Dimarts, 27 de febrer 2018
L’AMIC s’incorpora al patronat de la Fundació puntCAT
Joan Camp, del racocatala.cat, representarà a l’AMIC dins de l’entitat. També s’ha incorporat al patronat Albert Pont, en representació al Cercle Català de Negocis
 

La Fundació puntCAT ha celebrat una reunió extraordinària del patronat de l’entitat aprovant i donant la benvinguda a dues noves incorporacions com a patrons de la Fundació: Joan Camp, en representació a l’AMIC, l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació, i Albert Pont, en representació al Cercle Català de Negocis. Amb la incorporació d’ambdues associacions es pretén reforçar el caràcter associatiu del territori representat al .CAT.

“La decisió d’ampliació de fins a 10 patrons permetrà enfortir l’òrgan de governança de l’entitat i seguir vetllant pel compliment de la missió fundacional del .CAT”, ha comentat Carles Salvadó, president de la Fundació puntCAT. Alhora també ha destacat que “aquestes dues noves incorporacions tenen uns perfils molt dinàmics a la xarxa i sobretot, estan molt implicats en la difusió i els mitjans de comunicació”.

Ramon Grau, president de l’AMIC, ha explicat que “estem molt il·lusionats que la Fundació puntCAT, hagi volgut que estem representats en el seu patronat. Aquest és un reconeixement al pes de la nostra entitat, i a la seva representativitat en el conjunt del sector de mitjans de comunicació, sobretot en premsa tant en paper coma en suport digital. L’AMIC és la patronal que representa gran part dels mitjans de proximitat al territori.

En aquest sentit, Joan Camp, vocal de l’AMIC i nou vocal al patronat del .CAT, ha assenyalat que aquesta representativitat i àmbit d’actuació de l’AMIC que abasta la totalitat dels Països Catalans, és també el principal àmbit d’actuació de la Fundació puntCAT. “Aquest fet pot generar una excel·lent capil·laritat entre la Fundació i el territori, a través de les 302 capçaleres de la nostra associació. L’AMIC, juntament amb el representant de la CCMA a la Fundació, cobriran la quota de mitjans de comunicació al patronat, que anirà des de la proximitat geogràfica o temàtica de l’AMIC, fins a la globalitat de la CCMA”, ha explicat Joan Camp.

Per la seva banda, Albert Pont, president del Cercle Català de Negocis, també s’ha mostrat molt il·lusionat davant la seva entrada al patronat i ha comentat que “l’actual context requereix de projectes com aquests  per garantir la plena digitalització de l’empresa i la societat catalana”.

 

Aquest nou patronat encara una etapa de reptes i il·lusió, amb alguns objectius ben clars:  

- Reforçar la tasca fundacional del .CAT i la seva presència entre les institucions senyeres del país i revisar els actuals estatuts

- Realitzar el Pla d’Acció de la Fundació puntCAT 2018 - 2019

- Promocionar i fer difusió del domini .CAT i el català a Internet

 

A més d’aquests nous membres, el patronat està format per Carles Salvadó, en representació d’ISOC-CAT  (president); Salvador Alegret, en representació a l’Institut d’Estudis Catalans (vicepresident i tresorer); Saül Gordillo, en representació a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (secretari); Carles Riba, en representació a la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana (Vocal); Joan Ramon Barrera, en representació al CTecno (vocal); Sergio Jerez, en representació del Futbol Club Barcelona (vocal); Joan Abellà, en representació a la Federació Llull (vocal); Joan Anton Ferré, en representació a la Universitat Rovira Virgili (vocal); Albert Pont, en representació al Cercle Català de Negocis (vocal) i en Joan Camp, en representació a l’AMIC (vocal).

 


  MÉS Destacades Home
Destacades Home 
El puntCAT suma més de 107.000 dominis distribuïts en més de 90 països d’arreu del món
Destacades Home 
El mitjà cooperatiu La Jornada llança el primer número
Destacades Home 
La Fundació puntCAT! Celebra la diada de Sant Jordi amb la lectura de diferents escrits al Passeig de Gràcia
Destacades Home 
Capgròs celebra 1.500 edicions d’actualitat mataronina i maresmenca
Destacades Home 
Reusdigital.cat presenta el llibre “Gran Hotel Reus Continental”
Destacades Home 
Roger Torrent i Marina Llansana, al cicle “Converses” de l’AnoiaDiari
Destacades Home 
València Extra renova la seva imatge i aposta per nous reptes
Destacades Home 
25 anys de la revista El Nou de l’Empordà
Destacades Home 
L'AMIC i l'ACN renoven l'acord per dinamitzar l'accés als membres de l'associació
Destacades Home 
NO

  President de l'AMIC
Ramon Grau i Soldevila Ramon Grau i Soldevila
"L’AMIC, una plataforma d’innovació al servei dels mitjans d’informació del país"
 
  Secretari general
Josep Ritort i Ferrús Josep Ritort i Ferrús
"AMIC: mitjans de proximitat, periodisme de confiança"
 
 L’entrevista de l’AMIC
AMIC - Codi Deontològic - Avís legal - RSS
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media
AMIC Illes Balears
amb el suport de:
[Web creada per Duma Interactiva]