Català / Castellano / English
Banc de Continguts
Destacades Home<< Tornar
Dimarts, 27 de febrer 2018
L’AMIC s’incorpora al patronat de la Fundació puntCAT
Joan Camp, del racocatala.cat, representarà a l’AMIC dins de l’entitat. També s’ha incorporat al patronat Albert Pont, en representació al Cercle Català de Negocis
 

La Fundació puntCAT ha celebrat una reunió extraordinària del patronat de l’entitat aprovant i donant la benvinguda a dues noves incorporacions com a patrons de la Fundació: Joan Camp, en representació a l’AMIC, l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació, i Albert Pont, en representació al Cercle Català de Negocis. Amb la incorporació d’ambdues associacions es pretén reforçar el caràcter associatiu del territori representat al .CAT.

“La decisió d’ampliació de fins a 10 patrons permetrà enfortir l’òrgan de governança de l’entitat i seguir vetllant pel compliment de la missió fundacional del .CAT”, ha comentat Carles Salvadó, president de la Fundació puntCAT. Alhora també ha destacat que “aquestes dues noves incorporacions tenen uns perfils molt dinàmics a la xarxa i sobretot, estan molt implicats en la difusió i els mitjans de comunicació”.

Ramon Grau, president de l’AMIC, ha explicat que “estem molt il·lusionats que la Fundació puntCAT, hagi volgut que estem representats en el seu patronat. Aquest és un reconeixement al pes de la nostra entitat, i a la seva representativitat en el conjunt del sector de mitjans de comunicació, sobretot en premsa tant en paper coma en suport digital. L’AMIC és la patronal que representa gran part dels mitjans de proximitat al territori.

En aquest sentit, Joan Camp, vocal de l’AMIC i nou vocal al patronat del .CAT, ha assenyalat que aquesta representativitat i àmbit d’actuació de l’AMIC que abasta la totalitat dels Països Catalans, és també el principal àmbit d’actuació de la Fundació puntCAT. “Aquest fet pot generar una excel·lent capil·laritat entre la Fundació i el territori, a través de les 302 capçaleres de la nostra associació. L’AMIC, juntament amb el representant de la CCMA a la Fundació, cobriran la quota de mitjans de comunicació al patronat, que anirà des de la proximitat geogràfica o temàtica de l’AMIC, fins a la globalitat de la CCMA”, ha explicat Joan Camp.

Per la seva banda, Albert Pont, president del Cercle Català de Negocis, també s’ha mostrat molt il·lusionat davant la seva entrada al patronat i ha comentat que “l’actual context requereix de projectes com aquests  per garantir la plena digitalització de l’empresa i la societat catalana”.

 

Aquest nou patronat encara una etapa de reptes i il·lusió, amb alguns objectius ben clars:  

- Reforçar la tasca fundacional del .CAT i la seva presència entre les institucions senyeres del país i revisar els actuals estatuts

- Realitzar el Pla d’Acció de la Fundació puntCAT 2018 - 2019

- Promocionar i fer difusió del domini .CAT i el català a Internet

 

A més d’aquests nous membres, el patronat està format per Carles Salvadó, en representació d’ISOC-CAT  (president); Salvador Alegret, en representació a l’Institut d’Estudis Catalans (vicepresident i tresorer); Saül Gordillo, en representació a la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (secretari); Carles Riba, en representació a la Coordinadora de Centres d’Estudis de Parla Catalana (Vocal); Joan Ramon Barrera, en representació al CTecno (vocal); Sergio Jerez, en representació del Futbol Club Barcelona (vocal); Joan Abellà, en representació a la Federació Llull (vocal); Joan Anton Ferré, en representació a la Universitat Rovira Virgili (vocal); Albert Pont, en representació al Cercle Català de Negocis (vocal) i en Joan Camp, en representació a l’AMIC (vocal).

 


  MÉS Destacades Home
Destacades Home 
La xarxa de diaris locals SOM amplia la seva cobertura al Vallès Oriental
Destacades Home 
Eliris.cat, la versió digital del Setmanari El Iris
Destacades Home 
El Diari Més Ebre arriba a la publicació número 900
Destacades Home 
EL 9 NOU a punt per a les celebracions del 40è aniversari del periòdic
Destacades Home 
Revista XQ, el nou mitjà d’actualitat per a adolescents de Diari de l’Educació
Destacades Home 
Capgròs presenta un concurs de contes vinculat a les Santes
Destacades Home 
El vinyetista Miquel Ferreres fitxa per l’ARA
Destacades Home 
En marxa la 6a Taula d’Escriptors de Sant Cugat
Destacades Home 
Carles Estapé es converteix en el Mataroní de l’Any 2017
Destacades Home 
Només queden tres finalistes que opten a ser el Mataroní de l’Any 2017

  President de l'AMIC
Ramon Grau i Soldevila Ramon Grau i Soldevila
"L’AMIC, una plataforma d’innovació al servei dels mitjans d’informació del país"
 
  Secretari general
Josep Ritort i Ferrús Josep Ritort i Ferrús
"AMIC: mitjans de proximitat, periodisme de confiança"
 
 L’entrevista de l’AMIC
AMIC - Codi Deontològic - Avís legal - RSS
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media
AMIC Illes Balears
amb el suport de:
[Web creada per Duma Interactiva]