Català / Castellano / English
Banc de Continguts
AMIC<< Tornar
Dimecres, 27 de setembre 2017
CRÍTIC respon a les propostes dels seus lectors i presenta novetats
Uns canvis que responen a les necessitats informatives actuals i que s’apliquen en un moment de debat dins el món del periodisme a Catalunya.
 

Fruit d’una enquesta realitzada pel CRÍTIC abans de l’estiu i en la que hi van participar més de 700 lectors i subscriptors del mitjà, i juntament amb algunes idees dels periodistes de la redacció de la publicació digital, el CRÍTIC es troba treballant incansablement per incorporar novetats de cara a la tardor. Uns canvis que responen a les necessitats informatives actuals i que s’apliquen en un moment de debat  dins el món del periodisme a Catalunya.

CRÍTIC ha desvelat que la revista especial que edita cada any sobre un tema en profunditat tractarà enguany dels drets de les dones i el feminisme i inclourà reportatges, entrevistes i expressions sobre la situació actual. A aquesta novetat, cal sumar-li el reforç de recursos que es destinarà a la secció d’Investigació i la creació d’una nova secció dedicada als Reportatges, responent a la demanda dels lectors de CRÍTIC. Una altra secció que patirà canvis és Opinió, on es reduirà el nombre de col·laboradors perquè els seus escrits siguin menys esporàdics. A més, s’apostarà per una paritat de gènere al 50/50 i per un pensament plural, donant veu a autors de diferents disciplines. Aquesta equitat de gènere també es vol traslladar a la secció Entrevistes, per tal que el nombre d’homes i de dones entrevistades sigui el mateix.

Una altra de les novetats és que CRÍTIC marcarà clarament tots els continguts patrocinats, ja es trobin a la portada o en altres seccions. A més, al final dels articles, apareixeran continguts relacionats per tal de contextualitzar o ampliar perspectives dels lectors. D’altra banda, els subscriptors de la publicació digital tindran accés a tots els continguts de l’endemà (excepte Actualitat i Opinió, que estaran disponibles només pels subscriptors durant 48 hores) el dia abans a partir de les 19 hores. Finalment, tot i que els temes culturals són l’assignatura pendent de CRÍTIC, s’han proposat crear una nova secció de Cultura que respon als interessos dels seus lectors i subscriptors.

 

 


  MÉS AMIC
AMIC 
Primer Welcome Summer Dircom Catalunya a Barcelona
AMIC 
S’obre la 4a edició del Premi Ramon Barnils de periodisme d’investigació
AMIC 
La Fundació puntCAT rep la Creu de Sant Jordi
AMIC 
L’AMIC denuncia l’agressió del fotoperiodista Jordi Borràs i diu prou d’impunitats
AMIC 
Obert el concurs ‘Disseny portada especial festa major 2018’ d’ElMirall.net
AMIC 
Andreu Casero (UJI) guanya la 2a edició del Premi de recerca de l'AMIC per a empreses de periodisme de proximitat, patrocinat pel Banc Sabadell
AMIC 
La revista l’Opinió estrena nova seu
AMIC 
El TOT Cerdanyola a un sol clic
AMIC 
L’AMIC celebra la seva 21a assemblea a Barcelona
AMIC 
+Extra, la publicació en paper de València Extra, veu la llum

  President de l'AMIC
Ramon Grau i Soldevila Ramon Grau i Soldevila
"L’AMIC, una plataforma d’innovació al servei dels mitjans d’informació del país"
 
  Secretari general
Josep Ritort i Ferrús Josep Ritort i Ferrús
"AMIC: mitjans de proximitat, periodisme de confiança"
 
 L’entrevista de l’AMIC
AMIC - Codi Deontològic - Avís legal - RSS
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media
AMIC Illes Balears
amb el suport de:
[Web creada per Duma Interactiva]