Català / Castellano / English
Banc de Continguts
AMIC<< Tornar
Dimecres, 27 de setembre 2017
CRÍTIC respon a les propostes dels seus lectors i presenta novetats
Uns canvis que responen a les necessitats informatives actuals i que s’apliquen en un moment de debat dins el món del periodisme a Catalunya.
 

Fruit d’una enquesta realitzada pel CRÍTIC abans de l’estiu i en la que hi van participar més de 700 lectors i subscriptors del mitjà, i juntament amb algunes idees dels periodistes de la redacció de la publicació digital, el CRÍTIC es troba treballant incansablement per incorporar novetats de cara a la tardor. Uns canvis que responen a les necessitats informatives actuals i que s’apliquen en un moment de debat  dins el món del periodisme a Catalunya.

CRÍTIC ha desvelat que la revista especial que edita cada any sobre un tema en profunditat tractarà enguany dels drets de les dones i el feminisme i inclourà reportatges, entrevistes i expressions sobre la situació actual. A aquesta novetat, cal sumar-li el reforç de recursos que es destinarà a la secció d’Investigació i la creació d’una nova secció dedicada als Reportatges, responent a la demanda dels lectors de CRÍTIC. Una altra secció que patirà canvis és Opinió, on es reduirà el nombre de col·laboradors perquè els seus escrits siguin menys esporàdics. A més, s’apostarà per una paritat de gènere al 50/50 i per un pensament plural, donant veu a autors de diferents disciplines. Aquesta equitat de gènere també es vol traslladar a la secció Entrevistes, per tal que el nombre d’homes i de dones entrevistades sigui el mateix.

Una altra de les novetats és que CRÍTIC marcarà clarament tots els continguts patrocinats, ja es trobin a la portada o en altres seccions. A més, al final dels articles, apareixeran continguts relacionats per tal de contextualitzar o ampliar perspectives dels lectors. D’altra banda, els subscriptors de la publicació digital tindran accés a tots els continguts de l’endemà (excepte Actualitat i Opinió, que estaran disponibles només pels subscriptors durant 48 hores) el dia abans a partir de les 19 hores. Finalment, tot i que els temes culturals són l’assignatura pendent de CRÍTIC, s’han proposat crear una nova secció de Cultura que respon als interessos dels seus lectors i subscriptors.

 

 


  MÉS AMIC
AMIC 
La xarxa de diaris locals SOM amplia la seva cobertura al Vallès Oriental
AMIC 
Eliris.cat, la versió digital del Setmanari El Iris
AMIC 
El Diari Més Ebre arriba a la publicació número 900
AMIC 
EL 9 NOU a punt per a les celebracions del 40è aniversari del periòdic
AMIC 
Revista XQ, el nou mitjà d’actualitat per a adolescents de Diari de l’Educació
AMIC 
Capgròs presenta un concurs de contes vinculat a les Santes
AMIC 
L’AMIC s’incorpora al patronat de la Fundació puntCAT
AMIC 
El vinyetista Miquel Ferreres fitxa per l’ARA
AMIC 
Carles Estapé es converteix en el Mataroní de l’Any 2017
AMIC 
Només queden tres finalistes que opten a ser el Mataroní de l’Any 2017

  President de l'AMIC
Ramon Grau i Soldevila Ramon Grau i Soldevila
"L’AMIC, una plataforma d’innovació al servei dels mitjans d’informació del país"
 
  Secretari general
Josep Ritort i Ferrús Josep Ritort i Ferrús
"AMIC: mitjans de proximitat, periodisme de confiança"
 
 L’entrevista de l’AMIC
AMIC - Codi Deontològic - Avís legal - RSS
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media
AMIC Illes Balears
amb el suport de:
[Web creada per Duma Interactiva]