Reempresa guanya el Premi Europeu de Promoció Empresarial 2017
últims articles
Nova programació de l’Aula de Cinema
 
Viu unes cavalcades de Reis singulars
 
La Diputació de Barcelona fomenta els valors cívics a La Ciutat dels Somnis
 
Més de 25.000 enquestes enviades per millorar el Catàleg de Serveis
 
Per Nadal, llibres únics a la Llibreria de la Diputació de Barcelona
 
Mercè Conesa: «Ara més que mai necessitem premsa lliure, independent i amb criteri propi»
 
Foto: DIBA

El Centre de Reempresa de Catalunya, impulsat per la patronal Cecot i d'Autoocupació, que compta amb el suport de la Diputació de Barcelona, ha estat guardonat amb el Premi Europeu de Promoció Empresarial (EEPA) 2017, que atorga la Comissió Europea. Reempresa ha estat la iniciativa guanyadora de la categoria que premia i reconeix aquelles polítiques innovadores a nivell nacional, local, o regional que promouen la fundació i el creixement de les empreses i la implementació del principi "pensar primer a petita escala", a favor de les pimes.

Amb aquest reconeixement, es constata l’aportació de Reempresa com a política innovadora en favor de la petita i mitjana empresa i la seva contribució a la salvaguarda del teixit empresarial del país i a la lluita contra l’atur.

La Diputació de Barcelona i la patronal Cecot tenen un acord de col·laboració per difondre i estendre la Reempresa a les comarques de Barcelona com un model d'emprenedoria i de creixement empresarial consolidat i que incideix en la continuïtat de les empreses. En definitiva, es treballa per aconseguir crear a Catalunya un mercat únic per a la compravenda d'empreses.

AMIC - Qui som? - Avís legal
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media
amb el suport de: