S'implanta el nou sistema de padró municipal
últims articles
Arrenca la 22a edició del programa "Anem al teatre", de la Diputació de Barcelona
 
10 rutes per gaudir de les comarques barcelonines
 
Mercè Conesa rep la Medalla d’Or de la Federació de Cors de Clavé
 
Dionís Guiteras: «La Diputació ha de donar aquelles eines perquè el bosc sigui viable»
 
Novetats al Catàleg Aladí
 
Més coneixement de català al sector empresarial gràcies al conveni entre la Diputació de Barcelona i el Departament de Cultura
 
Foto: Diputació de Barcelona

La Diputació de Barcelona ja ha completat el canvi a la nova aplicació de padró que fan servir 251 municipis de la demarcació. Aquesta nova eina conté les dades de més d’un milió d’habitants i en fan ús gairebé 5.000 tècnics des dels diversos ajuntaments. 

L’adjudicació de la nova aplicació, que ha comptat amb el lideratge de la Diputació de Barcelona, s’ha fet conjuntament per totes quatre diputacions catalanes. El fet de compartir la mateixa solució tecnològica és avantatjós no només en termes d’eficiència i economies d’escala, sinó que també permet que totes les diputacions catalanes col·laborin en la gestió del padró. La migració del sistema va començar al juny de l’any passat i ha acabat aquest mes d’octubre. 

El nou sistema és tecnològicament més segur, molt més usable i totalment interoperable gràcies a una capa d’integració amb serveis web que permeten la consulta de dades. A més, millora la gestió d’expedients i ofereix la possibilitat de personalitzar els informes i certificats de padró generats per l’eina.  

Les diputacions donen suport als municipis per gestionar electrònicament el padró d’habitants i n’assumeixen la gestió informatitzada en aquells municipis que no tenen capacitat econòmica o de gestió per mantenir-lo de forma automatitzada. La Diputació de Barcelona realitza la gestió d’aquest servei i vetlla pel bon funcionament dels sistemes informàtics que hi donen suport. 

AMIC - Qui som? - Avís legal
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media
amb el suport de: