CaixaImpulse: amb els imprescindibles de la recerca
últims articles
Isidre Fainé, proposat per presidir l’Institut Mundial de Bancs Minoristes (WSBI)
 
S'inaugura el nou centre gestor de residus tecnològics al Poblenou
 
La convocatòria Més Feina de ”la Caixa” ha facilitat 90 contractacions a Barcelona
 
Llet Nostra aporta 6.000 litres de llet a la gran recollida «Cap nen sense bigoti»
 
Els voluntaris de ”la Caixa” celebren una jornada a 36 ciutats dedicada a més de 5.600 infants en situació de vulnerabilitat
 
CaixaBank reforça el seu lideratge en banca digital
 
Foto: CosmoCaixa Barcelona

L’aposta per la recerca és un dels pilars del Pla Estratègic, que preveu triplicar la inversió en aquest àmbit fins arribar als 90 milions el 2019. Així ho ha palesat la nova campanya de comunicació de la Fundació Bancària, que ret homenatge als científics que dediquen la seva vida a preservar un dels béns més apreciats: la salut. Ells són els Imprescindibles.

En aquesta línia també s’han presentat els 23 projectes seleccionats per CaixaImpulse, l’objectiu dels quals és facilitar la translació a la societat del coneixement científic a través de patents, creació d’empreses o acords de transferència.            

En el camp cultural, destaca la programació de primer nivell que ofereixen els vuit centres que configuren la xarxa de CaixaForum. Entre les exposicions vigents o de propera inauguració hi ha Warhol. L’art mecànic (CaixaForum Barcelona); El món de Giorgio de Chirico. Somni o realitat (CaixaForum Madrid); Disney. L’art de contar històries (CaixaForum Sevilla) i Goya i la cort il·lustrada (CaixaForum Saragossa).

AMIC - Qui som? - Avís legal
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media