CaixaBank aposta per la recerca i la divulgació cultural d’excel·lència
últims articles
CaixaBank, amb un CET1 que es manté en el rang que fixa el Pla Estratègic
 
CaixaBank es consolida com un dels bancs més responsables del món en revalidar la seva inclusió en el Dow Jones Sustainability Index
 
La ràtio de morositat del Grup CaixaBank se situa en el 6,5 %
 
Lideratge en productes d’estalvi a llarg termini
 
El marge d'interessos a CaixaBank assoleix els 2.349 milions (+15.1%)
 
CaixaBank obté un benefici de 839 milions (+31,6%) per la millora dels ingressos bancaris
 
CosmoCaixa Barcelona
L’aposta de la Fundació Bancària per la recerca es basa en una estratègia centrada en la salut i en altres reptes de la humanitat, com el canvi climàtic o la transformació social, a través de tres línies d’actuació: les beques a joves científics d’alt potencial; el suport a centres i programes de recerca, i la translació dels resultats a la societat.

La posada en marxa d’un estudi pioner per detectar de manera precoç la malaltia d’Alzheimer en persones amb la síndrome de Down, en col·laboració amb l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau; el disseny de tractaments més eficaços per a tumors de pulmó, de la mà de l’Institut Català d’Oncologia; la presentació, liderada per IrsiCaixa, d’un assaig de vacuna terapèutica contra el VIH que ha aconseguit que cinc persones controlin el virus sense prendre cap tractament; l’impuls d’un projecte sobre salut cerebral amb l’Institut Guttman, i la presentació de la nova etapa de l’Institut de Salut Global de Barcelona han estat els avenços més destacables en el camp de la recerca.          

A més, a CosmoCaixa s’ha inaugurat l’exposició “Talking Brains. Programats per parlar” i l’Observatori Social de ”la Caixa” ha publicat el segon dossier sobre Atur juvenil i pobresa ¿un problema estructural?

En el camp cultural, la fita del trimestre ha estat la inauguració de CaixaForum Sevilla, obra de l’arquitecte Guillermo Vázquez Consuegra i que, amb 7.500 metres quadrats, ha esdevingut el tercer CaixaForum més gran després dels de Barcelona i Madrid.  
Entre les exposicions inaugurades entre el gener i el març d’enguany destaquen “Els pilars d’Europa. L’Edat Mitjana al British Museum” (CaixaForum Barcelona), “Ramon Casas. La modernitat anhelada” (CaixaForum Madrid), “Ming. L’imperi daurat” (CaixaForum Saragossa) i “Gabriel Casas. Fotografia, informació i modernitat, 1929-1939” (CaixaForum Palma).  
 
AMIC - Qui som? - Avís legal
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media