CaixaBank aposta per la recerca i la divulgació cultural d’excel·lència
últims articles
CaixaBank manté el lideratge en assegurances, plans i fons per recursos gestionats, amb una quota del 21,8%
 
CaixaBank, reconeguda com a millor banca privada d'Europa en servei al client per ‘The Banker’
 
CaixaBank, lideratge en productes d’estalvi a llarg termini
 
El marge d’interessos del grup CaixaBank arriba als 3.550 milions (+15,2%)
 
CaixaBank augmenta el seu benefici un 53,4 %, fins als 1.488 milions, amb 11.346 milions més de recursos gestionats a Espanya
 
Obra Social "la Caixa": Promoció de l’avenç científic i de la cultura
 
CosmoCaixa Barcelona
L’aposta de la Fundació Bancària per la recerca es basa en una estratègia centrada en la salut i en altres reptes de la humanitat, com el canvi climàtic o la transformació social, a través de tres línies d’actuació: les beques a joves científics d’alt potencial; el suport a centres i programes de recerca, i la translació dels resultats a la societat.

La posada en marxa d’un estudi pioner per detectar de manera precoç la malaltia d’Alzheimer en persones amb la síndrome de Down, en col·laboració amb l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau; el disseny de tractaments més eficaços per a tumors de pulmó, de la mà de l’Institut Català d’Oncologia; la presentació, liderada per IrsiCaixa, d’un assaig de vacuna terapèutica contra el VIH que ha aconseguit que cinc persones controlin el virus sense prendre cap tractament; l’impuls d’un projecte sobre salut cerebral amb l’Institut Guttman, i la presentació de la nova etapa de l’Institut de Salut Global de Barcelona han estat els avenços més destacables en el camp de la recerca.          

A més, a CosmoCaixa s’ha inaugurat l’exposició “Talking Brains. Programats per parlar” i l’Observatori Social de ”la Caixa” ha publicat el segon dossier sobre Atur juvenil i pobresa ¿un problema estructural?

En el camp cultural, la fita del trimestre ha estat la inauguració de CaixaForum Sevilla, obra de l’arquitecte Guillermo Vázquez Consuegra i que, amb 7.500 metres quadrats, ha esdevingut el tercer CaixaForum més gran després dels de Barcelona i Madrid.  
Entre les exposicions inaugurades entre el gener i el març d’enguany destaquen “Els pilars d’Europa. L’Edat Mitjana al British Museum” (CaixaForum Barcelona), “Ramon Casas. La modernitat anhelada” (CaixaForum Madrid), “Ming. L’imperi daurat” (CaixaForum Saragossa) i “Gabriel Casas. Fotografia, informació i modernitat, 1929-1939” (CaixaForum Palma).  
 
AMIC - Qui som? - Avís legal
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media