510 milions de pressupost per Obra Social La Caixa
últims articles
Obra Social "la Caixa": Promoció de l’avenç científic i de la cultura
 
Més de 14.000 oportunitats laborals gràcies a l'Obra Social "la Caixa"
 
Obra Social "la Caixa", una acció transformadora
 
BPI aporta 77 milions al resultat del Grup CaixaBank
 
CaixaBank, amb un CET1 que es manté en el rang que fixa el Pla Estratègic
 
CaixaBank es consolida com un dels bancs més responsables del món en revalidar la seva inclusió en el Dow Jones Sustainability Index
 
Presentació de la campanya de recollida de llet. Foto: La Caixa
El primer trimestre del 2017 ha estat marcat per la consecució de diferents fites en els tres àmbits prioritaris d’actuació de la Fundació Bancària ”la Caixa”: social, investigació i divulgació de la cultura i el coneixement. La consolidació del compromís global de l’entitat es concreta en un augment del pressupost fins a assolir els 510 milions d’euros enguany, respecte dels 500 milions dels nou exercicis anteriors.  

Aquest increment s’emmarca en el Pla Estratègic 2016-2019 de la Fundació Bancària, que gestiona de manera directa l’Obra Social i agrupa a CriteriaCaixa totes les participacions accionarials del Grup ”la Caixa”, CaixaBank inclòs.

D’acord amb aquest mateix document, els programes socials amb vocació transformadora constitueixen el pilar de l’acció de l’entitat. Entre els projectes estratègics destaca CaixaProinfància, el programa de superació de la pobresa infantil. Entre el gener i el març d’enguany, ja ha arribat a més de 37.000 nens i joves en situació de vulnerabilitat. La iniciativa s’ha continuat ampliant a altres ciutats, com ara Burgos o Valladolid.
 
AMIC - Qui som? - Avís legal
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media