Crèdit: Club de Golf Vallromanes
Els camps de golf són un dels motius que fan que Barcelona sigui un dels destins més escollits pels visitants.Et mostrem els 9 camps de golf més propers a la ciutat comtal on podràs trobar circuits adaptats a l’entorn i amb respectuosos amb el medi, prop de la costa.
Els 4 punts arqueològics que ens aporten informació sobre la Batalla de l'Ebre
Les restes materials, les pròpies infraestructures construïdes arran del conflicte, aporten o invaliden hipòtesis a la memòria dels combatents
L'excavació d'estructures defensives i llocs de comandament durant la batalla de l'Ebre esdevé una font d'informació i de coneixement que complementa i acompanya els estudis tradicionals de la història mili...
5 activitats esportives a l'aire lliure per a descobrir el teu territori
En uns moments en els quals no podem desplaçar-nos per a descobrir llocs desconeguts, és la millor època per aprofitar i conèixer a fons els voltants del nostre municipi. En família, en parella o tu sol, hi ha molte...
Boscos de Catalunya per visitar a la tardor
La tardor és un bon moment màgic per posar-se al dia amb pel·lícules, llibres i series aprofitant l’arribada del fred, però també és el moment per sortir a explorar i gaudir de la natura, que s&r...
75 Activitats per divertir-se en família amb pocs diners
Divertir-se amb els fills no és difícil, doncs ells necessiten menys del que pensem, donat que en la majoria d’ocasions l'únic que reclamen és una mica del nostre temps.Per a aquestes dates de pandèmia en ...

 


 

Els 9 millors camps de golf a prop de la costa

La demarcació de Barcelona és avui un destí turístic reconegut internacionalment per la qualitat de les seves infraestructures i per les seves experiències lúdiques. Els camps de golf són un dels motius que fan que Barcelona sigui un dels destins més escollits pels visitants. El clima suau i mediterrani en un entorn que conjuga la bellesa dels paisatges de la muntanya amb la llum intensa de la platja, fan possible l’existència de camps de golfs fantàstics , tant pels aficionats com pels golfistes professionals.

Et mostrem els 9 camps de golf més propers a la ciutat comtal on podràs trobar circuits adaptats a l’entorn i amb respectuosos amb el medi, prop de la costa.

1. Real Club de Golf El Prat

És un dels clubs més importants del país. Fou el primer club de golf de la ciutat de Barcelona, fundat el 1912. Es troba entre el Prat de Llobregat i el mar, al costat de l’aeroport de Barcelona.

Crèdit: Real Club de Golf El Prat

2. Club de Golf Barcelona

Situat a la localitat de Sant Esteve Sesrovires, a uns 27 quilòmetres de la ciutat comtal. El club compte amb tot de serveis per gaudir de l’esport i passar una tranquil·la jornada de golf.

Crèdit: Club de Golf Barcelona

3. Club de Golf Llavaneres

El club de Golf Llavaneres presenta un recorregut de 18 forats. El camp ofereix un recorregut de 5.028 metres de llarg amb carrers estrets, però ben definits. Es tracta d’un territori adaptat per a tota mena de jugadors, des del més novell fins al més experimentats.

Crèdit: Club de Golf LLavaneres

4. Club de Golf Montanyà

El camp fou dissenyat per David Thomas i va ser inaugurat el 1989. El Club de Golf Montanyà es troba al Brull i té un total de 18 clots per gaudir del joc i del seu entorn. A més també ofereix una cuidada gastronomia.

Crèdit: Club de Golf Montanyà

5. Club de Golf Sant Cugat

És el primer camp de golf amb 18 forats del país que segueix en els seus terrenys originals del Vallès des del 1914. El dissenyador del camp va ser l’anglès H.S.Colt, arquitecte també de camps tan emblemàtics com Pine Valley o Muirfield.

Crèdit: Club de Golf Sant Cugat

6. Club de Golf Terramar

El camp de Terramar de Sitges destaca per estar ubicat en un entorn únic, enfront del mar. A més la seva principal característica és el gran ambient familiar que es viu en unes instal·lacions de primera categoria per tota la família.

Crèdit: Club de Golf Terramar

7. Club de Golf Sant Vicenç de Montalt

Golf Sant Vicenç de Montalt es troba a la costa del Maresme, a escassos minuts de la costa Brava i a tan sols 34 km de la costa de Barcelona. Està situat en una zona única, envoltat de paisatges de gran bellesa, amb meravelloses vistes al mar i a la muntanya.

Crèdit: Club de Golf Sant Vicenç de Montalt

8. Golf la Roca

S'estén a la faldilla del Castell de Vilalba, un magnífic lloc travessat per la Riera de Vallfornès, a la sortida nombre 12 de l'autopista A-7, en el municipi de La Roca del Vallès.

El disseny respecta els elements naturals existents de la zona (arbres, torrents...) creant una agradable i suau tipografia, assequible per jugador no experimentats i molt interessant per jugadors amb més experiència.

Crèdit: Club de Golf la Roca

9. Club de Golf Vallromanes

El club està situat a tan sols 20 minuts del centre de Barcelona i és un club obert als socis i visitants. El recorregut de 18 forats amb 6.044 metres compleix els estàndards per les competicions oficials. Fou dissenyat per l’arquitecte britànic Mr. F.W Hawtree i obert al públic l’any 1972.

Crèdit: Club de Golf Vallromanes

Trobareu més informació sobre la completa oferta de destins per jugar al golf al web www.barcelonaesmoltmes.cat i a les xarxes socials:

 

https://www.amic.media/media/fotos/web_352_20180906104955.gif

https://www.amic.media/media/fotos/web_352_20180906105029.gif

https://www.amic.media/media/fotos/web_352_20180906105041.gif

 
Veure més notícies
 


AMIC - Qui som? - Avís legal
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93 452 73 71