Cal Bernadàs | Crèdit: DIBA
A la demarcació de Barcelona hi ha més de 500 cases de turisme rural, recollides a la web barcelonaesmoltmes.cat de la Diputació de Barcelona, on estan agrupades en diferents tipologies.
Els 4 punts arqueològics que ens aporten informació sobre la Batalla de l'Ebre
Les restes materials, les pròpies infraestructures construïdes arran del conflicte, aporten o invaliden hipòtesis a la memòria dels combatents
L'excavació d'estructures defensives i llocs de comandament durant la batalla de l'Ebre esdevé una font d'informació i de coneixement que complementa i acompanya els estudis tradicionals de la història mili...
5 activitats esportives a l'aire lliure per a descobrir el teu territori
En uns moments en els quals no podem desplaçar-nos per a descobrir llocs desconeguts, és la millor època per aprofitar i conèixer a fons els voltants del nostre municipi. En família, en parella o tu sol, hi ha molte...
Boscos de Catalunya per visitar a la tardor
La tardor és un bon moment màgic per posar-se al dia amb pel·lícules, llibres i series aprofitant l’arribada del fred, però també és el moment per sortir a explorar i gaudir de la natura, que s&r...
75 Activitats per divertir-se en família amb pocs diners
Divertir-se amb els fills no és difícil, doncs ells necessiten menys del que pensem, donat que en la majoria d’ocasions l'únic que reclamen és una mica del nostre temps.Per a aquestes dates de pandèmia en ...

 


 

Apropa’t a la natura, descobreix-la i relaxa’t a una casa rural
La millor manera de gaudir del turisme rural és allotjant-nos a cases rurals que ens apropin a la natura i la cultura del territori.

Quan decidim on quedar-nos podem triar entre una masia, per compartir la casa amb els propietaris, o una masoveria, que es lloguen senceres i ens permeten gaudir de més autonomia i llibertat, així com a apropar-nos al coneixement de la vida de pagès.

A la demarcació de Barcelona hi ha més de 500 cases de turisme rural, recollides a la web barcelonaesmoltmes.cat de la Diputació de Barcelona, on estan agrupades en diferents tipologies. La majoria d’aquests allotjaments es troben dins o fora del nucli de poblacions de menys de 1.000 habitants, integrades en edificacions existents anteriors a 1950 i respectuoses amb la tipologia arquitectònica de la zona.

A continuació, us proposem 3 cases rurals on podreu desconnectar i gaudir de la natura que t’ofereix la demarcació de Barcelona, tant amb parella com amb amics i nens.

El Molí (Pontons, Alt Penedès), endinsa’t entre les vinyes i gaudeix d’una escapada de benestar i bellesa


Suite Merlot | Crèdit: El Molí de Pontons

Amb una ubicació excel·lent, a 1 h de Barcelona i 35 minuts de les platges de Sitges i Vilanova, trobem una masia envoltada de boscos i vinyes, conformada per un petit hotel rural i dos apartaments, que disposa de restaurant amb cuina tradicional.

Una de les característiques més destacables d’aquest allotjament és l’oferta en tractaments de bellesa i benestar, molts d’ells amb productes derivats del vi. El Molí ofereix suites amb jacuzzi-spa, i apartaments.

A més, organitzen cates de vi, rutes a les vinyes i els cellers de la zona, i rutes amb bicicleta amb o sense guia. La seva ubicació, també permet fer diverses rutes a peu, a cavall o amb quad, collir bolets o descobrir la Ruta del Cister. Per als amants de la caça, El Molí, compta també amb un vedat intensiu amb perdius, faisans i guatlles.

Cal Bernadàs (Casserres, Berguedà), personalitza la teva escapada, tria entre relax, esport o sentir-te pagès per uns dies
 
Cal Bernadàs | Crèdit: DIBA

Al municipi de Casserres, trobem un conjunt de quatres cases rurals que conformen Cal Bernadàs, cadascuna d’elles ens ofereixen experiències diferents:

- La Barraca: amb una capacitat de fins a 19 persones, és ideal per desconnectar de l’estrès del dia a dia. Compta amb spa amb piscina climatitzada, jacuzzi i sauna, pels dies més freds, i amb un espaiós jardí amb piscina exterior i parc infantil per a gaudir de l’estiu.

- El Munt: equipada per a grups de 19-30 persones, es troba envoltada de natura i silenci, a tan sols 40 km de Barcelona. Compta amb una piscina interior climatitzada i un jardí i instal·lacions pensades per oferir la millor de les celebracions.

- La Cabana: Ideal per a grups de 15 persones, està equipada amb una sala polivalent amb barbacoa, jardí, piscina exterior, pista de pàdel i parc infantil.

- Vilanova: és la més antiga de les cases, està totalment restaurada i té capacitat per a grups de fins a 19-20 persones. Disposa de sala de jocs amb ping-pong, sala polivalent, porxo amb barbacoa, piscina, jardí, pista de futbet, pista de mini-bàsquet i un magnífic parc infantil.

Mas Pratsevall (Taradell, Osona), gaudeix d’una zona de gastronomia d’alt nivell i tradicions arrelades


Mas Pratsevall | Crèdit: DIBA

Situada entre Vic i el Parc Natural massís del Montseny, el Mas Pratsevall és una masia del 1700 que disposa de 3 cases rústiques i acollidores totes elles perfectament equipades per anar amb nens o en parella. És accessible per a persones amb mobilitat reduïda, i compta amb jardí i barbacoa.

Segueix-los a les xarxes:

 
Veure més notícies
 


AMIC - Qui som? - Avís legal
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93 452 73 71