Desviament del riu Llobregat per unir Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei i Sant Vicenç dels Horts
Treballs sobre la llera del riu
La construcció d'un pas a nivell permetrà la connexió en bicicleta i a peu entre els tres municipis del Baix Llobregat

El cabal del riu Llobregat s'ha desviat a través d'un canal lateral a l'alçada de la confluència dels municipis de Sant Feliu de Llobregat, Molins de Rei i Sant Vicenç dels Horts per tal de poder-hi construir un pas a nivell que permetrà per primer cop la connexió en bicicleta i a peu de tres municipis. Els treballs de desviació del riu es van iniciar el passat dilluns, 22 de gener, per tal que es pugui treballar en sec dins la llera natural.


Aquest projecte, que duu a terme el Servei d'Infraestructures de l'AMB, va començar el passat 2 de gener i les obres s'allargaran, previsiblement, fins ben entrada la primavera. La data d'acabament del gual s'estima per a finals d'abril, però pot variar en funció del règim pluviomètric.


Xarxa de camins

La construcció d'un pas a nivell que connectarà els municipis de Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat i Sant Vicenç dels Horts és un projecte de grans dimensions, que servirà perquè els ciutadans d'aquests municipis puguin creuar el riu per primera vegada a peu o en bicicleta, en una xarxa de camins que suma ja més de 30 km.

Al llarg d'aquesta setmana es farà l'assecament de la zona de treball i s'iniciarà la construcció del pas a nivell dins del riu Llobregat.

 

últims articles
Recomanacions per moure’t de manera segura
L’AMB aconsella moure’s a peu o en bicicleta sempre que sigui possible. I recorda que en cas que el ciutadà opti pel transport públic, ha de seguir les mesures de seguretat i higiene per evitar la propagació de la Covid-19
 


AMIC - Qui som? - Avís legal
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93 452 73 71