El primer concert, que tindrà lloc el dijous 18 de juliol de 20 a 23h amb la col·laboració d’Europa FM, comptarà amb els grups Wineson i Oques Grasses. En el segon i últim concert, de la mà d’iCat, tocaran Nyandú, Ju i Urfabrique el divendres 19 de juliol de 20.30 a 22h.
Arriba el torn de Suu, Shinova, 31 FAM, Bearoid i Adala al Clotilde Fest
El cicle de concerts segueix al Palau Robert amb una proposta musical diversa i de qualitat
Des del reggae fins al pop electrònic, la música continua al Clotilde Fest apostant per les noves bandes de les generacions joves i pel talent. Així doncs, els propers 11 i 12 de juliol el Palau Robert acollirà un total de...
Continua la música al Clotilde fest amb Kids from Mars, JoKB i Porto Bello
El concert, organitzat conjuntament amb iCat (CCMA), tindrà lloc el divendres 5 de juliol a les 20.30 h al Palau Robert
El Palau Robert i l'Agència Catalana de la Joventut han organitzat el cicle de concerts Clotilde Fest durant els mesos de juny i juliol, amb el suport d'iCat, la ràdio musical i cultural de Catalunya Ràdio (CCMA), i Europ...
Lildami:“la música que jo escolto per què no s’està fent en català?’”
Lildami, nom artístic de Damià Rodríguez, és el raper català de moda. Després de penjar la seva música auto-produïda a Youtube durant anys i de passar pel Sona 9, aquest 2019 el també coneg...
Clotilde Fest tanca amb Wineson, Oques Grasses, Nyandú, Ju i Urfabrique
L’últim cicle de concerts finalitza amb l’actuació de 5 grups musicals de tots els estils

El Clotilde Fest arriba a la seva final amb dos últims concerts que se celebraran els propers 18 i 19 de juliol als jardins del Palau Robert. Pop, indie rock i reggae-pop són els estils que predominaran a les últimes jornades del festival que aglutinaran a 5 grups de música.
El primer concert, que tindrà lloc el dijous 18 de juliol de 20 a 23h amb la col·laboració d’Europa FM, comptarà amb els grups Wineson i Oques Grasses. En el segon i últim concert, de la mà d’iCat,  tocaran Nyandú, Ju i Urfabrique el divendres 19 de juliol de 20.30 a 22h.

Dijous 18 de juliol de 20 a 23h

Wineson
Wineson és el nou projecte del cantant Luke Wineson (veu i guitarra) juntament amb Guillem de Lleó (bateria), Javier Echávarri (guitarra) i John Sea Rizzo (veu i baix). Es defineixen com una banda d’indie rock i tenen la seva base en Barcelona. El seu nou EP, “Malbec”, es va publicar el 12 d'abril i conté cançons amb sons que enganxen i tenen molt ritme, sense oblidar unes lletres que parlen dels somnis amb una reflexió sobre la frustració de la societat actual.

 

Oques Grasses
El grup de moda als Països Catalans. El seu nou disc, ‘Fans del sol’, està entre els més venuts i escoltats a Espanya. Van protagonitzar el concert inaugural del Festival Strenes, han estat la banda sonora de la campanya del Sant Jordi a la Damm, han estat el cap de cartell de la Telecogresca... ‘Fans del sol’ supera ja els 8 milions de reproduccions a les plataformes digitals i totes les ràdios els estan fent sonar sense parar.

 

Divendres 19 de juliol de 20.30 a 22h

Nyandú
El 2011, la banda d’Osona s’enduia a casa un més que merescut primer premi del concurs de maquetes Sona9. Amb el seu tercer àlbum musical, ‘Fernando Rogelio Estévez’ (2018), Ferran Orriols i els seus han aconseguit un disc de gran calibre, i el defensen com un grup que ja ha construït la seva identitat artística. Nyandú sembla haver arribat a aquell punt crucial que et fa preguntar-te si la teva obra resistirà el pas del temps. Resistirà la infecciosa ‘El club dels 27’ el pas del temps? Doncs sí.

Ju
També de la pedrera del Sona9’17 va sorgir la voluntariosa Judit Puigdomènech, ànima de Ju, que el 2018 publicava Bandera blanca, treball que reflecteix l’amplitud dels seus interessos i una personalitat que es construeix a ritme ascendent. A cavall del pop, el reggae i l’R&B, Ju sona vital i festiva, i als seus enèrgics directes llueix les capacitats vocals que en disc la porten a versionar, sense complexos, el Feeling Good de Nina Simone.

 

Urfabrique
“Banda de Barcelona descoberta per la discogràfica de Phoenix, Two Door Cinema Club i Crystal Fighters”. El titular és exacte i l’anècdota va suposar una segona empenta per al duet de músics i productors Pau Mendieta i Javi Morales. El seu primer LP, ‘Pictures and Shapes of Our Mistakes’, va ser una de les sorpreses més grates del 2018 i la depuració d’un so que venien treballant des del 2014: pop electrònic esquitxat de house, soul, funk i electrònica vuitantera amb vocació ballable. El look lúdic de la seva proposta posa la banda sonora a reflexions com l’esclavitud de les societats hipercomunicades, la funció de l’estat i qüestions de gènere.

 

 

 
Veure més notícies
 


AMIC - Qui som? - Avís legal
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93 452 73 71