“Catalunya, Hola Família!”, fes les maletes i descobreix els éssers màgics del nostre territori
Altres Experiències
Descobreix el Castell de Raymat, un lloc únic per crear!
 
Endinsa’t en els esports d’aventura a través de Pyrenees Extrem
 
Viu la màgia del Nadal visitant La Pedrera!
 
Gaudeix de la natura i els animals al Zoo del Pirineu
 

Els caps de setmana del 20 al 22 d’abril i del 18 al 20 de maig els més petits de la casa i els seus pares podran gaudir en família de dos caps de setmana replets de màgia recorrent el litoral i l’interior català.

El Drac Caramot, el Dimoni sense banya, La Reina de les Sirenes, L’Home Escorça de la Vall i Les Bruixes del Pedraforca són alguns dels éssers màgics que s’amaguen a les destinacions familiars de Catalunya. Durant dos caps de setmana les famílies podran conèixer les seves històries i descobrir on habiten, a través de l’aplicació “Llegendes en família”, una app de realitat augmentada, gratuïta, per capturar els 25 éssers màgics repartits pel territori. Qui ho aconsegueixi i ho presenti a l’oficina de turisme s’emportarà un premi.

En total hi participen 24 destinacions repartides en dos caps de setmana, del 20 al 22 d’abril sortiran els éssers mitològics de costa a: Blanes, Calella, Calonge-Sant Antoni, Cambrils, Castelldefels, Castell-Platja d’Aro, El Vendrell, Lloret de Mar, Malgrat de Mar, Pineda de Mar, Roses, Salou, Sant Feliu de Guíxols, Sant Pere Pescador, Santa Susanna, Torroella de Montgrí-L’Estartit, Vila-seca-La Pineda Platja i Vilanova i la Geltrú. I del 18 al 20 de maig trobarem els éssers màgics d’interior a: Berga, Els Ports, la Vall d’en Bas-Les Preses, Vall de Boí, Valls d’Àneu i Muntanyes de Prades.

 

 

Durant aquests dies s’organitzen més de 150 activitats lúdiques i culturals on hi participaran més de 220 empreses i equipaments turístics familiars d’arreu de Catalunya.

Aquest dos caps de setmana, els nens fins a 12 anys s’allotjaran gratis en els hotels de les destinacions participants (fins a un màxim de dos nens per família i per als nens de famílies nombroses). Càmpings i cases rurals faran un 20% de descompte. I, en tots tres casos, hi haurà aparcament gratuït i late check-out (segons disponibilitat).Els restaurants també se sumen a aquesta acció oferint el menú especial “Hola Família!”, moltes activitats seran gratuïtes i d’altres tindran descomptes i preus especials.

L’acció “Catalunya, Hola Família!”, impulsada per l’Agència Catalana de Turisme  de la Generalitat de Catalunya, té com a objectiu que les famílies amb infants gaudeixin de tot el que ofereixen les destinacions familiars catalanes.

 

 

Tota la informació a: www.catalunya.com

Acosta’t a la natura des de la contemplació amb Anigami
Gaudeix de la millor estada a Snö Vall de Boí
AMIC - Qui som? - Avís legal
Gran Via de les Corts Catalanes, 610 1r 2a - 08007 Barcelona
Tel. 93.452.73.71 - Fax 93.452.73.72 - info@amic.media
amb el suport de: