Mercadona estrena botiga ecoeficient amb estalvi energčtic i gestió totalment informatitzada
Aquest nou supermercat, completament connectat tecnolňgicament, presenta un disseny i unes seccions totalment renovades que milloren l'experičncia total de compra dels clients, amb un estalvi energčtic de fins a un 40% respecte a una botiga tradicional
 
A nivell mediambiental, s'han pres mesures que permeten reduir fins a un 40% el consum energètic respecte al model de botiga convencional, a causa de la millora de l'aïllament tèrmic i acústic, optimitzant els materials i el gruix de parets i sostres i amb nous baguls de congelat més eficients energèticament i respectuosos amb el medi ambient. A més, compta amb un sistema d'il·luminació LED automatitzat que es regula segons zones i moments del dia, per a una gestió energètica molt més eficient.

Igualment, aquest Nou Model de Botiga de Mercadona, completament connectada tecnològicament, integra una sèrie de dispositius electrònics i eines col·laboratives per als treballadors, amb els quals poder compartir informació des de qualsevol secció de la botiga; la qual cosa facilita l'autogestió de cada supermercat i agilitza els processos de tota la cadena. Entre els nous dispositius, es troben, entre d'altres, la línia de caixes, les balances o l'ús de tauletes electròniques que substitueixen el paper per fer gestions administratives. Tot això permet optimitzar els processos i conèixer la gestió de la botiga en temps real, la qual cosa facilita la presa de decisions i contribueix a una major agilitat, especialment, en la gestió dels productes frescos.

L'horari d'obertura del supermercat és de dilluns a dissabte, de 09:00 a 21:30 hores a més, Mercadona ha habilitat el seu servei a domicili i la compra en línia a través de la pàgina web www.mercadona.es.

Amb aquesta nova obertura, els clients de Mercadona es beneficiaran de la seva coneguda política comercial S.P.B. (Sempre Preus Baixos), que la companyia utilitza de manera exclusiva i que consisteix a garantir el menor preu unitari dels productes, amb la millor qualitat, de forma permanent. gracies a això, Mercadona pot oferir als seus clients un assortiment eficaç, amb independència de qui fabriqui el producte, amb la màxima qualitat i al mínim preu possible. Mercadona té previst per a l'exercici 2017 invertir 180 milions d'euros en reformar i renovar amb aquest Nou Model de Botiga Eficient 126 botigues repartides per tot Espanya, així com invertir 5 milions d'euros en R + D + I en noves millores informàtiques.

Mercadona a Illes Balears
Mercadona disposa de 49 supermercats que desenvolupen la seva activitat a Mallorca, Menorca i Eivissa que proporcionen ocupació estable i de qualitat a una plantilla de 2.223 persones i durant 2016 es van crear 108 nous llocs de treball fix a les illes. D'altra banda cal destacar la inversió conjunta de Mercadona i els seus fabricants interproveïdors de les Illes Balears, que va superar els 12 milions d'euros l'any passat.
 
Notícies anteriors:
  • La Fundació Banc d'Aliments de Mallorca recull 15.259 quilos de productes de primera necessitat a Mercadona
  • Mercadona inaugura el seu nou model de botiga eficient a Palma (Mallorca)
  • Compromisos pel 2017: Una inversió histňrica d'entre 1.000 i 1.200 milions per transformar Mercadona
  • Mercadona consolida els seu valors: satisfer i sorprendre al "cap" i el compromís amb el benestar dels treballadors
  • Mercadona incrementa la seva facturació un 3,9%, fins als 21.623 milions d'euros, i crea 4.000 nous llocs de treball fixos