Mercadona inaugura el seu nou model de botiga eficient a Palma (Mallorca)
Aquesta botiga reobre després d'una reforma integral amb una inversió de 2 milions d'euros amb la participació de 30 proveïdors, que han donat feina a 195 persones durant la fase de reforma
 
Mercadona reobre avui un nou supermercat a Palma (Mallorca), concretament entre el Carrer Aragó nº 26 i el Carrer Uetam nº 28, després d'una reforma integral per adaptar-lo al nou Model de Botiga Eficient de la companyia, amb una inversió de 2 milions d'euros i la participació de 30 proveïdors que han donat feina a 195 persones durant la fase de reforma. El nou supermercat presenta un nou disseny que millora la distribució, la decoració i la disposició de totes les seccions amb l'objectiu de millorar i optimitzar l'experiència de compra dels seus "Caps", com la companyia anomena internament als seus clients.

La nova botiga eficient de Mercadona a Palma que compta amb una plantilla fixa de 41 persones i una superfície de sala de vendes de 1.600 metres quadrats, disposa d'un disseny totalment renovat respecte a l'anterior model de botiga amb nous colors i materials, tant en la façana exterior d'accés al supermercat com en la distribució de les diferents seccions. Aposta per amplis espais diàfans que faciliten l'entrada de llum natural i colors càlids en la delimitació dels diferents ambients.

Novetats en totes les seccions
A més, presenta novetats en totes les seccions i d'elles es beneficien tant els "Caps" (clients), com els treballadors, els proveïdors i la societat. Per exemple, disposa d'una nova entrada amb doble vidre que evita corrents d'aire, lineals específics de llet fresca i sucs refrigerats, una màquina de suc de taronja acabat d'esprémer, un nou punt d'acabat per a la carn, una góndola central a la perfumeria per a la cosmètica especialitzada i una nova exposició a la peixateria per als productes de petxina, entre altres novetats.

Aquest nou Model de Botiga Eficient de Mercadona també busca oferir un millor servei per facilitar l'acte de compra dels clients mitjançant l'ampliació dels passadissos de fruita i verdura, un nou model de cistella de la compra i dos models de carros, molt més ergonòmics i lleugers.

Addicionalment, amb l'objectiu de facilitar les tasques diàries dels treballadors, aquest nou supermercat inclou múltiples mesures per millorar l'ergonomia i eliminar sobreesforços.

Per al disseny del nou moble de caixa, Mercadona ha comptat amb la col·laboració de l'Institut de Biomecànica de València. A més, disposa de zones comunes perquè els empleats gaudeixin d'una major comoditat en els seus moments de descans, així com una zona menjador més equipada i unes taquilles personals més àmplies i còmodes.
 

 


 

 

Notícies anteriors:
  • La Fundació Banc d'Aliments de Mallorca recull 15.259 quilos de productes de primera necessitat a Mercadona
  • Mercadona estrena botiga ecoeficient amb estalvi energètic i gestió totalment informatitzada
  • Compromisos pel 2017: Una inversió històrica d'entre 1.000 i 1.200 milions per transformar Mercadona
  • Mercadona consolida els seu valors: satisfer i sorprendre al "cap" i el compromís amb el benestar dels treballadors
  • Mercadona incrementa la seva facturació un 3,9%, fins als 21.623 milions d'euros, i crea 4.000 nous llocs de treball fixos